Posted in Uncategorized

Petua : Khasiat Bawang Putih Dan Cara Pilih Bawang Putih Berkualiti

Published on: Aug 11, 2011 @ 11:02 ; Kelmarin saya jalan-jalan membeli barang dapur , biasalah kan ibu-ibu mesti ke pasar…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Teleskop vs lebah dan sarangnya

Setiap hari manusia berjaya merintis pelbagai teknologi terkini yang serba canggih untuk kegunaan kita. namun,pada hakikatnya segala ciptaan manusia menjadikan…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Khasiat yang penuh walaupun sekadar air kosong

Bukan semua orang tahu akan kepentingan air kepada manusia.Manusia mampu bertahan tanpa makanan selama 30 hari,tetapi dengan kekurangan air selama…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Harga Nokia N9 ??

Salam Bahagia Ehemmm.. selepas kay iaitu suami saya mendapatkan nokia N8 , maka saya pun teringin lalu cakap “bang nanti…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Drama Stanza Cinta Lagi Diadaptasi Dari Novel

Salam Bahagia 🙂 Saat menulis review Drama Stanza Cinta Lakonan Aaron Aziz ni , hati tengah mendidih dek kerana drama…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Aktiviti Kelab KSRS Pertama

Salam Bahagia 🙂 sticky post 🙂 jeng jeng jeng aktivit pertama ni , harap – harap semua ahli dapat buat…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus

Salam Bahagia 🙂 Pertama kali ke blog addina , setelah beliau membeli VCO dari saya .. hee mesti lah nk…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

Salam Bahagia 🙂 ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Resepi Kek Biskut Merry Idaman Hati

Mooddd blogging bertambah- tambah baik hari ni hehe .. disebab kan dah pun bercouple dengan innity kan .. hari ni…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Dah sampai ajal ..

Salam 🙂 Ini cerita dah lama .. lama simpan dalam folder nih .. si kakak lah beriya2 suruh ambik gambo…

Continue Reading...