Aktiviti Kelab KSRS Pertama

Salam Bahagia ๐Ÿ™‚ sticky post ๐Ÿ™‚

jeng jeng jeng aktivit pertama ni , harap – harap semua ahli dapat buat , tak kisah le lambat atau cepat asalkan buat apa yang saya minta nanti boleh tak ? saya faham ada yang berkerja , ada yang tak de masa , tak kisah lah walau pun ambil masa 2- 3 hari asalkan kita punya kelab nih berjalan lancar.. mcm2 saya dah plan tau .. semua idea yang terlintas saya dah letak dalam diari saya .. bersemangat ni …ok aktiviti kita yang pertama adalah : setakat ni dah ada 29 ahli ..

Senarai ahli disini yang belum join tapi nk join sila tinggal url dan inform saya , yang dah join tapi tak de nama dalam bloglist senarai ahli tu pun sila inform saya ..

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS๐Ÿ™‚

Sebelum ni kita cuma berkenalan gitu – gitu je kan , tak tahu umur , tak tahu anak berapa .. setakat main agak2 je .. pastu tau lah sikit2 dari artikle .. pastu dahh tak tahu apa lagi dah kan .. so sekarang ni kita nak semua ahli berkenalan dengan cara :

1- Buat satu post dengan tajuk SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS , dalam nya mesti lah ada serba sedikit biodata

-gambar
-nama
-umur
-tempat tinggal
-email
-kalau dah berkahwin , ada anak beri tahu berapa
-berkerja atau tidak
-facebook / twitter jika ada

Dan saya nak url banner masing2 kalau tk de kita boleh buat yang simple2 just bg tahu saya ok ..—–> saya nk letak kan di blog kelab kita ๐Ÿ™‚

BOLEH SERTAKAN URL IKLAN YS DAN CHURP2 KALAU NAK —–> bersebab .. saya akan terangkan dalam email nanti

dalam artikle itu bawah sekali , korang tulis seperti dibawah

nama,
dan ahli KSRS{KELAB SURI RUMAH SEDUNIA} dan link kan ke —–> url kelab kita ..

kemudian , saya akan emailkan invite untuk semua ahli supaya dapat akses blog rasmi kelab kita iaitu blog kelab KSRS sebab selepas ini ada akitiviti yang memerlukan semua ahli update something di blog itu ..pastikan email korang aktiflah yer..

Dah selesai semua , paste url disini … boleh ???? saya tunggu niiiii hahah… kata nak aktiviti kan …

sekian ,
Puanbee KSRS {Kelab suri rumah sedunia }

Show 25 Comments

25 Comments

  1. taufiq arifin aka topimagine

    wah… betol2 serius ek kelab ne kak.. ๐Ÿ™‚

  2. mrs.yie

    best nampaknya ni..bagus la idea bee..sekurangya blogger surirumah macam kita ni x terpinggir..

    • kan kak .. ada mcm2 lagi yg bee plan .. mula2 berkenalan lah dulu hehe

  3. ada closing date ke. Pn Bee saya ni kena amik masa lama sikit maklum le budak baru belajar. Terkial-kial. Simple bagi orang lain, susahnya bagi saya.

    • tak de closing date , lambat atau cepat tk kisah tk tahu ape tanya je yer.. ๐Ÿ™‚

  4. Pingback: KSRS – Kelab Suri Rumah Sedunia | Ayu Jamal

  5. Pn. Bee kalau saya yang tak berapa reti lagi ni, macam mana. Usahkan nak buat banner. Yang simple2 pun belum tentu jadi.

    • tak pe nanti saya buat kan .. anggun sediakan gambar apa nk buat banner tu .. atau bee buat guna gambar anggun je nanti

  6. uLan

    bee uLan dah watkan.. check lagi ye kalau ada yg kurang

    • ok ulan .. bee ambik link dulu esok tengok balik mlm nih dh pening lalat dh hikhik

  7. menarik ni bee..esok saya buat..
    nanti boleh buat page kat facebook pulak..
    hehehe

    • aci aci.. saya letak di blog KSRS tu ye.. terima kasih join … ๐Ÿ™‚

    • ok letak url disini ye.. tapi awal2 bg tau tk de lah apa2 sgt just suka2 :)………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.