Dah sampai ajal ..

Salam 🙂

Ini cerita dah lama .. lama simpan dalam folder nih .. si kakak lah beriya2 suruh ambik gambo ni letak kat blog ibu katanya ..

” kesian burung ni dah mati .. siapa bunuh dia ibu ?

“tk nk hantar bg polis siasat ke ibu ?

dah sampai ajal
dah sampai ajal

Hurmm agak – agak lah kakak , burung mati pun ko nak suruh polis siasata , ape polis tak dak kerja lain ker ?

erm budak2 .. rasa seram sejuk petang ni .. awat ni …

sekian ,
Puanbee KSRS ( Kelab suri rumah sedunia ) kelab ni dah ada ahli sila kesini utnuk lihat senarai ahli nk join tinggal je url blog yer hehe

18 Replies to “Dah sampai ajal ..”

    1. kak long nk setup , tapi email nya tk bg pun hehe .. kena guna email gmail tau .. kak long call bee lah .. makjang tk de no kaklong ler hehe

  1. hiksss..lawak lak tang sisasat polis tu :p

    err..awatnya seram sejuk?aritu mcm tu le nis rase masa dpt kabar kawan meninggal tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.