Adil tak ? adil tak ?

Salam Bahagia semua 🙂
Heheh lamanya rasa tak update belog ..oihh sekarang ni hujung 2 bulan kan Saya kena kurangkan aktiviti di blog ni .. sekarang baru 15/6 bandwidth tinggal sikit dah risoo je .. tu lah sapa suruh update entri SEO kan huhuhu …

Setakat ni dah ada 23 nama ahli yang nk masuk kelab suri rumah sedunia tu dah pun ada 23 belog .. uihh tak sangka lah dapat sambutan .. 23 bagi saya banyak ok ! hehe.. apa apa pun nak tanya .. adil tak saya buat kelab yang golongan tertentu saja boleh masuk ? contohnya untuk kelab nih hanya wanita yang telah berkahwin boleh join sedangkan pembaca belog saya terdiri dari adik2 yang belum berkahwin , abang-abang , suami- suami , bujang2 … cam ne ? banyak saya dapat feed back dioarng tak dapat join .. cam ner ? cam ne ? adakah perlu di rombak nama kelab tu ? ermm saya fikir jangka masa panjang lah kan .. BAGI CADANGAN KORANG .. KALAU NK TUKAR NAMA KELAB KE , KORANG BAGI LAH CADANGAN NAMA SEKALI .. yang penting lepas semua nih selesai akan bermula lah akitiviti kita untuk memberi kebaikkan kepada semua perserta tak kira lah dari segi keglamoran , backlink belog , SEO ke traffic ke apa ke.. saya akan buat sehabis baik …

Semalam .. adalah kejayaan bagi saya hee.. kecoh je kan .. saya format laptop sendiri .. tak sangka saya boleh format laptop sendiri .. wahhh dasyat nya saya ….kiki adei benda nih saya paling takut nak buat seram sejuk lah saya semalam , nasib tuk guru saya bagi sokongan sepenuhnya .. kiki terima kasih tuk guru bayangkan nk tekan button on off tu pun saya tanya pada tuk guru , boleh ke tekan ? haa punya lah gabra satu badan semata – mata nk format laptop tu .. ish ish … tuk guru call saya , saya call tuk guru sampai lah siap .. semua tuk guru ajarkan ,.. save lah rm 40 kan.. duk fikir kalau tk berjaya bawak pergi kedai juga laptop ni .. hehe .. tapi SAYA BERJAYA FORMAT laptop ..wehh bangga lagi hakhak …

Belog saya tengah mengong nk upload gambo tk boleh ni .. adeiiiii lepas satu2 baru je happy laptop dah ok . belog pulak buat hal … nanti lah dating dengan NETKL pulak ni .. ermmm ..

35 thoughts on “Adil tak ? adil tak ?”

  1. macam2 hal kan bee..kalau yana berjaya format laptop tu dah senyum nampak gusi….buat bayak kelab…yana setakat ni belum boleh join kelab surirumah…esok nanti baru leh join tunggu resign…keciwa ni tk dpt masuk kelab 😛

    1. ala malas nk handle byk2 kelab nih huhu … memang senyum nampak gusi dah ni hekhekhek … alaa masuk je lah yana tk kisah sgt pun cuma nama tu je tk kena sikit kan ..

  2. haduh.. tuk guru la pulak.. sekadar berkongsi.. semua pun boleh buat.. kalau dah belajar tue, lepas nie kalau ada masalah pun boleh jimat duit lagi.. hehehe.. IT ni tak susah sebenarnya. yang penting kita ada keinginan untuk explore ilmu.. mcm blogging la jugak…

  3. KSRS – utk surirumah je eh? ooo tak tersenaraila mcm ni, kite berkerjaya. hiii. Jujurnya, sejak beranak pinak ni, ceh! otak jadi sempit sikitla Bee. Nak bagi idea kat opis pun tercanak-canak, mcm tak berkembang je. Kurang bersenam agaknya. Hiii. Apapun, smg kamu berjaya Bee.

  4. baguslah Puan Bee ni, sentiasa berusaha untuk memajukan diri..adehhhh kak aya ni masih lagi ditakuk lama….tension kalau fikir2 sangat, nak itu nak ini, kena slow2

  5. rasa dh best apa kelab ni bee…kalu xrombak boleh tak???? boleh la gosip2 ttg kisah2 kaum ibu2kan…

    Kalu akak format jwbnya laptop masuk tong smpah…akak nk format free je bee cz kt sk ada juruteknik ICT…nk apa2 mmg dia yg buat…dan dia terpaksa “SAYA YANG MENURUT PERINTAH BOS..”…he.he.he…

  6. apa2pun buat aje kelab ni dulu,sebagi percubaan,bila dah ok nanti baru buat kelab untuk yg lain2 tu..kalaulah ct tahu buat format lappy, tentu hubby suka,sbb selalunya ct aje yg rosakkan format lappy ni…

  7. wah pasni boleh bukak kedai tuk format lappy dh nie bee.hehe..ramai jugak ekk yg join.kutu nie kadang2 blik keje penat tak smpt bukak blog,kadang mls bukak klu line kureng.blom ada apa2lg kan?bkn apa takut terlepas aktiviti..;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.