KSRS ( Kelab suri rumah sedunia )

Salam Bahagia πŸ™‚
Hehehe … tengok tajuk tu .. saya tak sanggggkaa.. saya memain je buat label gitu .. tau tau ramai pulak nk join KSRS ( Kelab suri rumah sedunia ) haa memang best kalau kelab ni dapat beroperasi kan kan .. ermmm so sekarang .. siapa yang nak join kelab KSRS ( Kelab suri rumah sedunia ) tinggalkan komen disini saya akan buat satu senarai bloglist untuk kelab KSRS ni .. yang suri rumah separuh masa pun boleh ler join … asalkan perempuan lah lelaki tk boleh macam tak sesuai je jadi suri rumah kan hehehe…

Selepas ni saya akan merancang satu aktiviti yang boleh ahli2 kelab nih buat untuk merapat rapat kan lagi hubungan sesama kita .. amacam best tak ? ermm banyak yang bermain2 di kepala tapi nak buat tu harus tengok dulu senarai ahlinya kan .. saya tak kisah walaupun ada 5 orang saja .. tapi yang tinggalkan komen nak join kelmarin lebih dari 5 rasanya ..

Dah ler .. tak de apa nk bebel nih .. otak beku lah asyik jaga orang sakit ni .. sibuk sikit lah ..

nasi lemak sehinggit
nasi lemak sehinggit

teringin nasi lemak tu .. uwaaa….

sekian ,
Puanbee
KSRS ( Kelab suri rumah sedunia )

90 thoughts on “KSRS ( Kelab suri rumah sedunia )

  1. hahahaha…
    kacau kat sini…
    pepandai jer kak bee wat kelab suri rumah yer..
    tubuh ler kelab rumah ke kelab rumah hijau ke…
    boley jugak ammboi join…..hihihi

    • jeles lah tu kak bee pandai buat kelab hahaa.. wekkkk .. amboi join je le tak kisah pun yg penting akk nk aktifkan diri di blog boring lah tk de aktiviti asyik join aktiviti org je ,…

  2. akak leh join tak???akak pn suri rumah gak ttp separuh masa la…

    p/s: TQSM Bee, xtrbalas jasa Bee..Hadiah best yg paling best akak rasa…..
    semua kwn2 blogger kagum dgn hasil sentuhan Bee n ada yg jeles n nk menempah….

    • boleh kak , bee ambik nama akk ..

      psss : erm bee buat simple je lah kak .. nk buat lagi cantik tk boleh .. hee yg nk tempah tu bee dah contact dia kat fb .. rezeki juga tu thanks gak akk promot bee hehee

  3. hehee…bestnya bee nak buat kelab suri rumah ni…rasanya ellen tak layak sebab ellen keja..jarang jadi suri rumah..hehee..tetap sokong ja la ni..hehee

  4. Pingback: Kelab Suri Rumah Sedunia… | SyamilaMohd@RumahKu SyurgaKu
  5. Alamak kak, office bEe dah takleh buka blog akak pulak. IT dah block tu yg bEe susah nak dtg ke blog akak. Kalau akak leh tukar blog dari “Arts & Entertainment” mungkin boleh… hehehehe

    Opss… komen utk entry akak ni sbnrnye, bagus juga. Di samping merapatkan hubungan sesama kita leh juga bertukar2 ilmu lagi2 bab rumahtangga & resepi. Hihihihi πŸ˜€

  6. Haha… semestinya nak menjoinkan diri… meh nak tolong promosikan .. tak pe Bee memula memang la x ramai nak join tapi lelama nanti ramai yang nak… Good Luck For KSRS….

  7. saya dah lama mencari club yang dikhaskan untuk surirumah. Now dah jumpa. Bagus! Hopefully kita semua boleh berkenalan ye. Sejak saya tinggalkan dunia koporat, mmg kawan pun hilang semua. Ye la sapa nak kawan dgn suri rumah kan. Hmmm.. takpa kita cari kawan baru ye…apa kata

  8. Sy nk join….tgh rs separuh giler dh ni sejak xkeje n jg ank…. jom la bg pape cdgn yg kite blh bt sesuatu…..ya Allah..hny Die je th btpa stress nye sy bile jd surirumah…

  9. nak..nak..nak join…kdng2 bosan juga jdi suriumh dlu sya brkja tk la bosan mcm skrg ni…ada juga minta izin suami nk brkja atau smbng bljar blik tpi tk kasih sedih sgt2…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.