semasa

Hosting Terbaik Untuk Blogger 2016

Assalamualaikum dan hai, Malam-malam jam 2 pagi ni nak menulis tentang Hosting Terbaik Untuk Blogger 2016 . Saya seorang pelanggan ye. Bukan penjual tetapi jika berminat nanti boleh lah klik link di bawah. Nak cerita kan saya dah guna hosting serverfreak ni dulu tetapi saya tukar konon-konon nak murah sikit. Tetapi rupanya ada bias terhadap income blog …

Hosting Terbaik Untuk Blogger 2016 Read More »

Harga Nokia N9 ??

Salam Bahagia Ehemmm.. selepas kay iaitu suami saya mendapatkan nokia N8 , maka saya pun teringin lalu cakap “bang nanti beli kat sayang henpon canggih lak ye” ok kay jawab nanti lah .. saya cakap “nak iPhone lah ” kay cakap ” iPhone tak best ” saya cakap lagi “blackberry pun ok lah ” memandangkan …

Harga Nokia N9 ?? Read More »

Apa itu virus E-Coli

kenapa saya terlambat mengetahui berita virus E-COLI ni ? adei ketinggalan sudah huhu…Dengar cerita dari sini Virus E-COLI telah menyerang Eropah , E-COLI yang juga di kenali dengan nama saintifiknya Escherichia coli , boleh juga terdapat dalam makanan seharian kita .. takut juga yer.. tapi mari tengok sedikit maklumat dalam petikan di bawah .. E.coli …

Apa itu virus E-Coli Read More »

Wang Kertas Rm 20 Akan Dikeluarkan Awal Tahun 2012 ??

Ermmm…jalan – jalan di blog kawan – kawan terbaca kisah wang kertas RM20 lama tu akan di keluarkan semula..hurmmmm agak – agak bentuk wang kertas tu sama tak dengan bentuk wang kertas lama ? jeng jeng jeng ..saya dan suami suka sangat simpan wang kertas lama sebagai koleksi perribadi ..setakat ni ada 3 keping wang …

Wang Kertas Rm 20 Akan Dikeluarkan Awal Tahun 2012 ?? Read More »

Cuti Tambahan Untuk Hari Raya Puasa Dan Hari Kebangsaan ..

Salam Bahagia 🙂 ehee silap tu tajuk tu , sepatutnya Cuti Tambahan Untuk Hari Raya Puasa Dan Hari Kebangsaan dan HARI LAHIR PUANBEE , kehkehkeh …. Tahun ni hari lahir puanbee mungkin jatuh di bulan puasa atau hari raya pertama , kemudian esok nya Hari kebangsaan , kemudian Hari Raya …amboiii bahagia 🙂 Kerajaan memutuskan …

Cuti Tambahan Untuk Hari Raya Puasa Dan Hari Kebangsaan .. Read More »

Al- Fatihah Buat Anak Yatim Mangsa Tanah Runtuh Rumah Anak Yatim Hidayah Madrasah Al-Taqwa Ulu Langat

Salam Bahagia 🙂 Ya allah dari petang sampai malam tak buka tv , sibuk dengan urusan sendiri baru je tahu selepas tengok berita di tv tadi , pastu baru masuk cari di internet …kesian… Mari lah ramai – ramai bersedekah al-fatihah buat mangsa tanah runtuh di Rumah Anak Yatim Hidayah Madrasah Al-Taqwa Ulu Langat .. …

Al- Fatihah Buat Anak Yatim Mangsa Tanah Runtuh Rumah Anak Yatim Hidayah Madrasah Al-Taqwa Ulu Langat Read More »

Video berita terkini dan Gambar suspek simbah asid

Polis beri keutamaan gerakkan usaha berkas suspek simbah asid. Telah tersiar gambar suspek simbah asid di blog – blog , pihak polis meminta semua berhati – hati dan lebih peka untuk memberkas suspek simbah asid ini.. Datuk Khalid Abu Bakar, Timbalan Ketua Polis Negara: “Kita beri keutamaan dalam kes ini, kita menyeru pada masyarakat supaya …

Video berita terkini dan Gambar suspek simbah asid Read More »

Menakutkan Kejadian Simbah ‘Asid’ di Kuala Lumpur ..ermmm

Salam Bahagia semua , dah baca dan tengok berita ni kan ? saya baru je tengok berita tv3 semalam , agak lambat yer ..sekarang ni memang tak tengok tv sangat semua berita pun lambat je sampai …Bila baca kawasan yang menjadi kegemaran mereka sekitar kawasan sekolah, tepi jalan berhampiran tempat parkir atau tepi jalan berhampiran …

Menakutkan Kejadian Simbah ‘Asid’ di Kuala Lumpur ..ermmm Read More »

Pabila puanbee bebel – Harga Minyak Naik Lagi

Salam Bahagia 🙂 yang tak berapa nak bahagia ..adui awatlah minyak nih asyik naik harga ..yang kaya terus kaya , yang miskin terus kayap..bukan yang miskin tk berusaha , tapi kekangan ekonomi membebankan pengguna …puanbee setakat nak ambil anak dari sekolah tu boleh lagi , balik kampung yang dulunya setahun 6-10 kali sekarang dah 2 …

Pabila puanbee bebel – Harga Minyak Naik Lagi Read More »