Pengalaman Bersama Astro First

By | January 18, 2011

Pengalaman bersama ASTRO FIRST ..haha bestt sebab bee mang teringin nak tengok cerita-cerita yang keluar di pawagam tapi tak boleh tengok sebab …apa lagi anak-anak lah takkan nak bawak budak kecik masuk pawagam weii..nak tinggal tak sampai hati lah pulak! lagi pun memang tak pernah berenggang dengan anak-anak bee tu….sayang sangat! hikss..

Tapi yang tak best nyer…cerita tu sendiri..bee beli cerita ngankung tau! ingat kan seram tapi tak.Cerita ngankung nih mula jer dah buat bee ketawa berdeket-deket…tak seram langsungtapi bini zaidi kawan laki bee tuh bukan mai lagi tak mo tengok ..dia hadap dinding jer sepanjang 1 jam…haha kelakar!.bee suka cerita seram jer..lain tak minat ah!…nak tunggu cerita khurafat pulak nih..tak sabar..tapi tu lah cerita seram malaysia nih tak seram sangat laa~..
Damping malam tu pun mcm tak best jer..bee tak nk tengok! Aku Masih Dara tu mcm best tapi mcm dah boleh agak jalan cerita nya..tak nak jugak tengok kat astro first ..bee nak cerita khurafat jer nih..ermm eh cerita luar negara memeng tak de kat astro first eh ? siapa tau ?

Kini Pawagam Dirumah Anda…Untung tau RM15 selama 48 jam tayangan dari tarikh pembelian..tengok lah ulang-ulang ..panggil jiran-jiran , sanak saudara , orang kampung datang tengok..haaa! tak per bayar sekali saja…dalam masa 48 janm yer.!

15 thoughts on “Pengalaman Bersama Astro First

  1. Ummiross

    Datang nak tengok wayang jugak hehe..
    Klu ada teh dan popcorn lagi best ni Bee..

    Reply
  2. Whitey Mommy

    hm… dapat kak bee.. tapi tak leh guna… jadi sha proceed guna yang lama… seyes… huhu tak tahu nak wat macam mana… asyik tak kena… pastu tutorial pulak tak tahu nak buka cemana…

    Reply
  3. Be Simple Beb(BSB) - threeQ

    salam bee, ngangkung tue komedi seram tapi khurafat diorg kata memang seram.tungguuuu

    Reply
  4. mummy_ayu

    48 jam…1 movie tu jer yer?
    mcm ok gak…tapi memang tak de movie luar negara ker? ayu pun tak tau..

    Reply
  5. kakngah

    blh anjur wayang pacak wey…. kalau pggl jiran sekampung, caj 1 kepala singgit, dah balik modal.. hahahaha!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.