Pertama Kali Naik Van

Pagi yang gelap kini sudah terang…erm pagi2 nih boleh lah berkepit sekejap dgn blog ni haa…belek2 gambo yang ada dalam lappy bee tersengih sorang2 tengok gambar anak-anak ni..Muka sorang-sorang teruja naik van.hahhaaaa…

Tak pernah naik van mcm nih la jadi nya..haha…kelmarin ayah bawak balik van office untuk ke terengganu , pastu ayah pun bawa anak-anak ronda-ronda dulu try naik van..elok lah anak beranak..si ayah teruja nak bawak anak naik van yang anak pula!! tengok gambar lah yer..lawak budak-budak ni…

Pusing kiri..pusing kanan..maklum lah pemandangan luas….
sengih sini sengih sana..baby langsung tak boleh gerak takut ke apa tah! kalau naik kereta tak begini..mesti baby tak boleh duduk diam..beza lah..hikss..layannnn!!!

6 thoughts on “Pertama Kali Naik Van”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.