anak-anak

Anduh tangan atau Arm sling support untuk kanak-kanak customade

Haiii , post ini untuk mereka yang memerlukan anduh tangan atau arm sling. Kebayakkan pelanggan saya mencari di google bila anak kecil mereka mengalami kemalangan sehingga menyebabkan tulang tangan retak atau patah. Dan size kanak-kanak agak susah nak dapat kan ? so duluuuu ada customer minta saya jahitkan so saya dah jahit mana tahu anduh …

Anduh tangan atau Arm sling support untuk kanak-kanak customade Read More »

Ogos

Ogos ni persiapan apa yang keluarga yang ada anak ramai bersekolah kawan-kawan ? Untuk aku Daftar anak ke tahun 1 dapatkan cop pengesahan di sekolah. Korang dah buat ke ? Last hujung bulan 9. – Syamim Aku ada 2 orang anak yang akan ambik peperiksaan besar , UPSR dan PT3. Aku nampak rilek je tapi …

Ogos Read More »

NIKMAT TIDUR

Assalamualaikum , selamat pagi. Wahh seronok nya pagi ni rasa segar bugar. Badan rasa sihat. Dah berapa hari tak sihat sakit kepala nyut nyut. Tak tahu kenapa , tapi mungkin dek kerana stress makan dan tidur tak menentu. Bila sakit tu terlentang je tak boleh buat apa. Badan dah bagi signal suruh rehat tetap berdegil. …

NIKMAT TIDUR Read More »