Anduh tangan atau Arm sling support untuk kanak-kanak customade

Haiii , post ini untuk mereka yang memerlukan anduh tangan atau arm sling. Kebayakkan pelanggan saya mencari di google bila anak kecil mereka mengalami kemalangan sehingga menyebabkan tulang tangan retak atau patah. Dan size kanak-kanak agak susah nak dapat kan ? so duluuuu ada customer minta saya jahitkan so saya dah jahit mana tahu anduh ini sentiasa mendapat permintaan. Allhamdulillah.

anduh tangan arm sling
customade anduh atau arm sling anda

Apa yang istimewanya anduh ciptaan saya ni. Saya letakkan padding tebal dan boleh buka pasang ikut suka si pemakai. Ada buckle untuk memudahkan buka dan pakai tak payah nak lilit-lilit dan ikat-ikat. Semua mudah. Saya guna tali beg yang boleh tampung berat. Saya gunakan kain cotton 2 lapis untuk keselesaaan.

Harga ? cuma RM25 tidak termasuk pos. Murah saja kan ?
jadi kalau berminat boleh hubungi saya , info akan di berikan di bawah ini. Corak boleh pilih ikut kain apa yang ada masa tu lah. Nak tambah nama sulam pun boleh , hanya perlu taambah RM.

UNTUK TEMPAHAN :

HANTAR MESEJ DI FACEBOOK : latifahbeedesignpage

HANTAR MESEJ DI WHATSAPP : KLIK SINI

saya harap bermanfaat .. daaa ~

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.