Best ke ada blog ni ?

Best sangat ke ada blog ni ? bagi saya best sangat-sangat selain dari dapat berkongsi pendapat dan pengetahuan , kita juga dapat beramah mesra dengan orang lain tak kira di mana sahaja di seluruh pelusuk dunia ni.Selain tu .. wang ringgit juga menjadi taruhan , sangat jarang jumpa blog yang tidak ada banner iklan bukan ?

Okey ..setakat itu sahaja saya luahkan perasaan wahaha.. (entah apa-apa je ..) , Jom layan lawak spontan dari saya ..

Maya karan: wei aku tengok hang asyik hadapblog jer best ke ?

Aku : Giler tak best..mestilah best..

Maya karan : cer citer..cer citer kat mana yang best sangat tu ?

Aku : Entah lah selain laki aku…aku dah jatuh cinta kali ke- 2 kepada blog..sehari tak jumpa bagaikan setahun lamanya…kalau boleh aku nak online 365 hari non stop ๐Ÿ™‚

Maya karan : habis tu kenapa tak online 365 hari?bukan ada sapa nak halang pun !

Aku : Sebab…………………………………….aku takut laki aku marah..kan dia cinta pertama aku..nanti dia jeles..heheheee……

Maya karan: ย z@d#$%^&*@&(()@@@%%#$$$

p/s : nama dan watak dalam lawak spontan ini adalah rekaan semata-mata tidak kene mengena dengan perseorangan yang hidup mahupun dah meninggal dunia.

Show 53 Comments

53 Comments

  1. Myra Jay

    Hehee.. samala kita, kalau sehari tak ngadap blog susah hati je.. ๐Ÿ™‚

  2. BIONIC WOMEN

    wakakah..memang blogger tegar ituh..tapi x bukak blog sehari rasa sangat x best kan? hehe

  3. asleenda

    betul kak..
    kalau tak bukak blog satu hari, rase lain macam..heehhe..

  4. Wafiy Suzly

    ooh,best blog best best!..susah nak tinggalkan..

  5. NzA

    xsempurna hidupku tnpa blog……

  6. krole

    hehehe itu tndanya wak da addicted ngan blog sme cam krole hehehhe~

  7. kakngah

    aku ikut angin
    ada masa resah kalau tak hadap blog
    ada masa nyampah pulak.. hihihi!!
    lom cukup tegar ah!

  8. sw33tdarling

    suami memainkan peranan penting.. kalau suami tak sporting, habis lingkup laa blog tuu sbb kena cantas tiapkali nak bergambar

  9. kakyong

    bee memang blogger tegar ni.. ๐Ÿ˜‰

    header baru nampak… simple & berseri2…

  10. Nonie

    nonie lak kekurangn idea tuk sharing ngn blogger…dh la hari2 g kelas..so,xbyk aktiviti o event y dpt di hapdetkan kt blog :)huhuuh

  11. Izan Ishak

    kita serupalah bee…konon2 nak jadi blogger tegar. tapi….halangannya bband yg lembap ni je lah…

  12. ch@

    hahahaaa. ada blog mmg best. lagi blog berdisign ikut citarasa sendiri, rasa tak nak off pc.

  13. ayujamal

    ha..ha..pandai hang buat lawak no

  14. ~ yus ~

    siapa yg ada blog je tahu apa bestnya blog tu kan..

    bee ni asyik tukar header dan layout je ye..

  15. Admin

    hidup tak tenteram jika tak bukak blog ..heehe ๐Ÿ™‚

  16. Puanbee

    @Myra Jaynormal kan..padahal tak de apa sgt pun dpt jenguk sekejap pun jd lah..

  17. Puanbee

    @krolehaa tau..eh krol sekod blog tengok cam nak tidur tpround2 blog lagi er..tegar2..

  18. Puanbee

    @kakngahkakngah berangin namanyer ni..sekali upate 10 cerita kan kakngah

  19. Puanbee

    @kakyongmeme tegar kak..

    header baru buat…nk letak gambar tapi fail r bila nk buang backgrountu jd tk cantik sudah nyer letak hurup2 jer:)

  20. Puanbee

    @Nonieakk pun sama nonie..tk byk tapi akk tetap nak online di blog pastu akk wat mcm2 kat blog..hahaa tgk lah header n layout akk berubah bape kali:)

  21. Puanbee

    @Izan Ishakekeke…berukband lemabab pun tk dapat halang kak izan kan…kalo tk tk sampai lah sini ๐Ÿ™‚

  22. Puanbee

    @ch@betui2 dapat renungblog tu pon jadi lah….

  23. Puanbee

    @~ yus ~betui jugak ๐Ÿ™‚

    haha tak der kerja kak..bee tukar lah practise!

  24. Puanbee

    @ayujamalkih2 semalam masa nk tidur teringat nak buat entry nih pastu tulis atas kertas..gila lah bee nih !

  25. Zaidah

    hahaha…..klu bleh memang nak melekat aje kat depan pc tu…..sampai juling bijik mata…

  26. Adinda Amy Sensei

    berbelog kekadang satu kepuasan bagi diri kita..asal saja hati kita gembira..kalo tgh berduka..nak berblog pun rasa malas kan…

  27. CikSembang

    jauhari je yg kenal manikam..betul tak kawan2 bloggers semua?

  28. anamarza

    cinta kedua? hihihi cam betul jer kalau tak buka blog macam terindu2, tapi tu dulu la masa awal2 berblog sekarang dah suam2 kuku dah (*_-)

  29. kak sya rajin baca blog…tp malas nk tinggal jejak…suka jadi silent reader aje hari2…

    blog sendiri mmg jrg update dh skrg…mood ntah kemana…he3

    • haa kak sya dh lama kot bee nih baru lg sebab tu mood stil duk ada jer..

  30. solomolo

    best kot ada blog nie…lalala…

    • oh tk nak ngaku yer..haaa solomolo lg kuat hupdate blog kan kan kan

  31. sgtttttttttttttt bestttt!!!
    happy blogging kat sumer bloggers ๐Ÿ™‚
    keep it up ๐Ÿ™‚

  32. kaka1407

    pergghhhh…hbt btol akak ni…
    post ringkas cmni pn dpt komen berduyun2 dh…
    klu sy wat cmni kompom xde respon…hehe…

    p/s:dh smpai thp blogger popular ni…heeee…

  33. hahaha…gelak lah aku baca. psstt…same goes to me yang. klo leh nk online sbyk 365 hari non stop. tp itu lah…tak leh..haha

  34. puan kutu

    kehkeh..harus jaga hati suami..bukan wajib ok..blog tu wajib ngadap hari2.kihkih..

  35. Hafizul

    Blog didahulukan, suami diutamakan. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.