Best ke ada blog ni ?

Best sangat ke ada blog ni ? bagi saya best sangat-sangat selain dari dapat berkongsi pendapat dan pengetahuan , kita juga dapat beramah mesra dengan orang lain tak kira di mana sahaja di seluruh pelusuk dunia ni.Selain tu .. wang ringgit juga menjadi taruhan , sangat jarang jumpa blog yang tidak ada banner iklan bukan ?

Okey ..setakat itu sahaja saya luahkan perasaan wahaha.. (entah apa-apa je ..) , Jom layan lawak spontan dari saya ..

Maya karan: wei aku tengok hang asyik hadapblog jer best ke ?

Aku : Giler tak best..mestilah best..

Maya karan : cer citer..cer citer kat mana yang best sangat tu ?

Aku : Entah lah selain laki aku…aku dah jatuh cinta kali ke- 2 kepada blog..sehari tak jumpa bagaikan setahun lamanya…kalau boleh aku nak online 365 hari non stop πŸ™‚

Maya karan : habis tu kenapa tak online 365 hari?bukan ada sapa nak halang pun !

Aku : Sebab…………………………………….aku takut laki aku marah..kan dia cinta pertama aku..nanti dia jeles..heheheee……

Maya karan: Β z@d#$%^&*@&(()@@@%%#$$$

p/s : nama dan watak dalam lawak spontan ini adalah rekaan semata-mata tidak kene mengena dengan perseorangan yang hidup mahupun dah meninggal dunia.

53 thoughts on “Best ke ada blog ni ?”

  1. suami memainkan peranan penting.. kalau suami tak sporting, habis lingkup laa blog tuu sbb kena cantas tiapkali nak bergambar

  2. nonie lak kekurangn idea tuk sharing ngn blogger…dh la hari2 g kelas..so,xbyk aktiviti o event y dpt di hapdetkan kt blog :)huhuuh

  3. @Nonieakk pun sama nonie..tk byk tapi akk tetap nak online di blog pastu akk wat mcm2 kat blog..hahaa tgk lah header n layout akk berubah bape kali:)

  4. Adinda Amy Sensei

    berbelog kekadang satu kepuasan bagi diri kita..asal saja hati kita gembira..kalo tgh berduka..nak berblog pun rasa malas kan…

  5. cinta kedua? hihihi cam betul jer kalau tak buka blog macam terindu2, tapi tu dulu la masa awal2 berblog sekarang dah suam2 kuku dah (*_-)

  6. kak sya rajin baca blog…tp malas nk tinggal jejak…suka jadi silent reader aje hari2…

    blog sendiri mmg jrg update dh skrg…mood ntah kemana…he3

  7. pergghhhh…hbt btol akak ni…
    post ringkas cmni pn dpt komen berduyun2 dh…
    klu sy wat cmni kompom xde respon…hehe…

    p/s:dh smpai thp blogger popular ni…heeee…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.