Selamat melihat dunia anakku

Semalam hujan je satu hari kan , dr pagi sampai lah petang nasib area kul 5 tu hujan dah berhenti so bee pun dapat satu berita gembira , baby dah selamat dilahirkan ….tahniah wat kakak ku , erm dan selamat datang baby baru ..moga umi dan baby cepat2 sihat kan …

Sebenarnya semalam ..megantuk tuhan saja yang tahu , malam sebelum tu kul 5 baru tidur haha…duk lah borak dgn en nine pasal traffic blog sambil dodoi baby laila yang demam tak nak tidur , merengek , muntah dan sebagai nya ..sabor je lah..ayahnya seronok berjimba memancing huhuhu….jeles tui kat orang lelaki nih…senang banyakkkkkk….

jadi malas aku bebel panjang kang termengumpat hakhakhak ..meh tengok gambo ai yang comel je lah …..ku pegang baby weii..aloh teringin baby kalau tengok ..baby nih baik perangai diam je ..bangun menyusu pastu tidur ..si kakak-kakak dan abangnya tu punya lah bising gamat gempita rumah , baby tidur je….comel!..

kakak pun nak try pegang baby haha…

makcik una nih kalao duk dlm kereta tak pandai nak duduk diam2 rasa nak luku je kepala tu ..hisshh

alaa kesian baby ibu demam , malam tadi tk boleh tidur jugak yer…baby marah hidung tersumbat hekhek ..esok opah datang ..yeaayyyy…rindu woo kat mak ….sejak mak ku kawin nih dah rasa jauh jer… apa kes bee ni kan jeles dgn pak tiri kehkehkeh…

jadi mungkin minggu akan datang bz sikit lorh..mak datang ..hari2 nk jenguk mak dirumah kakak ku…lappy tk leh bawak …pakai line rumah tak de beruk tu ….

korang akan rindukan bee tak ? jeng jeng jeng πŸ˜›

 

14 thoughts on “Selamat melihat dunia anakku”

  1. woomak dtg.kim slm sama mak yer..layan mak dulu,blogging anytime boleh.huhu nti kutu rindu bee klu takde org rindu.haha..jgn mare..gurau2

  2. sonok yerrr ada baby πŸ™‚
    syukur alhmdllh dan tahniah utk kakak bee ya!
    bee bila nk baby boy pulaks…ehehe…
    smg baby cpt sembuh…sian dier…

  3. Pingback: Baby Lama Dengan Baby Baru | Puanbee.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.