Tag Archives: maharaja lawak

Maharaja lawak Minggu 11 Tonton online @ kuantan pahang

By | June 11, 2011

Salam bahagia 🙂 Dah tengok ke belum ? saya belum lagi .. tak sempat tengok tadi ..tp tk pe koleksi dah dimasukkan ke blog sendiri so esok lah tengok Maharaja lawak Minggu 11 Tonton online @ kuantan pahang ni .. korang layan dulu k .. Jambu – Maharaja lawak Minggu 11 Tonton online @ kuantan… Read More »

Best ke ada blog ni ?

By | April 16, 2011

Best sangat ke ada blog ni ? bagi saya best sangat-sangat selain dari dapat berkongsi pendapat dan pengetahuan , kita juga dapat beramah mesra dengan orang lain tak kira di mana sahaja di seluruh pelusuk dunia ni.Selain tu .. wang ringgit juga menjadi taruhan , sangat jarang jumpa blog yang tidak ada banner iklan bukan… Read More »