blog

Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum dan hai. Siapa nak menang GOLD COIN 0.5g dari blog puanbee.com boleh lah teruskan membaca. Maaf jika terpanjang buat intro sebab puanbee memang suka tulis panjang-panjang. Saya dah lama pasang niat nak buat giveaway di blog ini. Tapi asyik kelaut ja. Sekarang ada mood rajin sikit. Jadi mari lah tengok syarat-syarat untuk menyertai giveaway …

Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com Read More »

Tahun 2016 untuk blog puanbee.com

Salam dan hai , ada ke pembaca blog puanbee.com lagi ni ? setelah tahun 2015 menjadi tahun paling sikit entri di update membuatkan saya terasa nak buat wish list dan sedikit perubahan lah pada tahun 2016. Memandangkan usia baby dah semakin meningkat , kemungkinan ragam dia semakin berkurangan. Maka saya ambil beberapa tindakan untuk megembalikan …

Tahun 2016 untuk blog puanbee.com Read More »

Bersungguh -sungguh

Bersungguh -sungguh dalam melakukan sesuatu perkerjaan adalah di galakkan. Tetapi bersungguh-sungguh melakukan pekerjaan di bawah tidak di galakkan sama sekali ye anak. Kerana PS3 itu bukan milik ibu… Ibu tak mampu nak …   😛

Best ke ada blog ni ?

Best sangat ke ada blog ni ? bagi saya best sangat-sangat selain dari dapat berkongsi pendapat dan pengetahuan , kita juga dapat beramah mesra dengan orang lain tak kira di mana sahaja di seluruh pelusuk dunia ni.Selain tu .. wang ringgit juga menjadi taruhan , sangat jarang jumpa blog yang tidak ada banner iklan bukan …

Best ke ada blog ni ? Read More »