Tag Archives: blog

Blog Puanbee.com bermula baru

Hai semua. Maaf lah blog puanbee.com terlalu banyak masaaalah sampai tak mampu nak di sebut  di sini.  Blog di hack dari dalam , dan susah untuk di pulihkan , makan masa dan kos.  Saya dah malas nak fikir so saya minta pihak hosting just buatkan seperti baru. Semua artikel lama di pindahkan di bawah sub domain. Blog itu kini tinggal sejarah. Kalau sempat saya akan copy dan masukkan ke sini. Kalau tak sempat saya biarkan sahaja semua kenangan berlalu. Ermmm .. cuma sayang dengan gambar-gambar keluarga sahaja. Lain tak ada lah risau sangat.

Jika ada yang singgah melalui link di google. Di harapkan boleh tinggalkan komen. Mana tahu ada entri yang kamu nak info tu saya boleh publishkan semula. Itu sahaja yang mampu saya lakukan.

Maklum lah , anak dah 5 .. dan saya bekerja sebagai tukang jahit. Tersangat sibuk. Kalau tak buat – buat sibuk macam mana nak cari makan kan kan kan.