5 Blog paling kerap dilawati 2011

Salam Bahagia Semua πŸ™‚
Baru balik dari sukanneka anjuran sekolah kakak.banyak hadiah kakak dapat tapi cikgu pegang ler pulak , so nanti lah kita update cerita kakak…erm panas ..tapi nak jenguk lappy sekejap je nih update blog , dan join segmen denaihati jap..Kalau nak di ikutkan memang banyak blog yang bee kerap lawati , tak percaya sila tengok ruangan komen korang banyak kan komen dari bee hehe..tapi 5 ajer yang diminta so bee pilih betul bee selalu sekodeng hehee….nanti bee senaraikan kenapa bee suka 5 blog tersebut πŸ™‚

Pertama Yanmieonline bee suka ke blog kak yan nih , sebab bee nak belajar pelahan-lahan cara kak yan main SEO , seperti yang kita tahu blog kakyan menerima traffic yang agak tinggi hanya melalui keyword , so kak yan boleh fokoskan ke blog nya yang lain , bee paling suka bila bee tanya apa-apa kak yan mesti jawab …hehee lagi semangat kak yan tuh ..erm tk tahu nak cakap bee memang suka ..

yanmieonline header
yanmieonline header

yang ke dua blog ayu jamal..blognyer simple entri pun simple , tapi yang bee tahu ayu nih punyai semangat yang kuat juga , ayu seorang bisnes woman yang pada pandangan mata bee agak susah untuk bee capai tapi bee teringin nak berada di tempat ayu suatu hari nanti πŸ™‚ so bee suka berkawan dengan ayu dan belajar sikit-sikit tentang bisnes ayu hehee…ambik kesempatan ker ? erm bee rasa tak sebab kalau nak berjaya berkawan lah dengan orang yang berjaya πŸ™‚

ayujamal header
ayujamal header

blog ke – 3 blog rafinamimi , seorang ibu dan suri mempunyai anak autistik , bee hormat kak mimi sebab bee rasa kak mimi seorang yang penyabar , bee nak belajar cara jadi ibu yang penyabar sebab kadang2 bee agak kureng sabar..mengaku dan teringin nak ubah , so bee suka tengok kak mimi bercerita cara kak mimi menjaga anak autistik yang istimewa tu bukan senang yer..

rafinamimi header
rafinamimi header

Blog redbloodsnow ini jugak bee suka , gaya penulisan yang santai , owner yang rajin update blog , upload gambo ,review blog dan komen sana sini walaupun sehari punyalah ramai orang komen di blog zie tapi zie tetap akan balas..tiada alasan terlalu banyak komen dan sebagainya , bee suka macam nih tak pilih bulu dan peramah ..dulu bee sekodeng blog nih diam-diam akhir2 nih je baru bertegur sapa dengan zie nih πŸ™‚ blog nya banyak iklan , bukan bee pandang duit yang zie dapat tapi bee pandang semangat dia ..hurm bee kena bersemangat macam zie , pssstt kadang2 bee nih malas banyak hahaa…

redbloodsnow header
redbloodsnow header

Puankutu nih bee baru kenal tapi bee suka cara kutu membebel di blog nya hahaaa..bee nak belajar cara kutu menulis nampak santai jer..bee rasa gaya penulisan bee agak skema kan ? perlu di perbaikki heee…..

Puankutu header
Puankutu header

Ok bAnyak lagi blog yang bee selalu lawati ,has , hanie ,kak sya , kak yong, jaja , ellen , kak jieda ,whitteymommy , lelord ,mamagee ,ch@ , redmummy , broframestone , saiful , wow berita , azuan , maribinablog , teknik buat blog , cik jue , diana senyum2 , mummy haza , sarahnajwan , mak lagenda dan banyak lagi kebanyakkanya bee tinggal komen tapi kalau tak tinggal tu bee merajuk hekhekhek!..ngade2 sikit..{saja buat onar}

Erm itu sahaja ler..ekeke harap korang yang tak di mention tu tak kecil hati , bee bukan lupa tapi tak ingat haaa..banyak makan semut …

Entri ini ditulis untuk memasuki projek anjuran Denaihati untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda…Jom sertai ramai-ramai.

44 thoughts on “5 Blog paling kerap dilawati 2011”

  1. hehehe..kak bee, saye x kecik ht xde blog sye dalam list sebab kak bee adelah peng’komen’ tegar blog saye hehehehe….

  2. wah terharu lagi..syg lah bee, my twin..sbb dah kali kedua nie jadik top 5.(ohh jgn riak)..ekceli rasa rendah diri pulak sbb bee byk beri tunjuk ajar kt kutu..nk kawan ngan kutu yg baru nk merangkak-rangkak n newbie nie.tq yer…ari tu dah lama tak komen entri kutu..waa adakah merajuk?maafkan daku..kadang2 mulut lazer sket,tak tau pulak klu bee tak ble trima…ohh tidak jikalau ada maafkan diriku ini..hehe..dh siap tag yg km header tu. yg contest ayah n ank unik tu nti ekk..akan buat jugak,sbb ada syarat soh boh kt sidebar tu nti semak byk2..nk delete dulu yg dh end..ok satu lg kerja utk bee,jgn mare..:)

    1. haa dengan kutu bee tk pernah merajuk pom , ada yang lain sore duo jer..syhhh diam2 hekhek ..bee ok jer kutu tkde nya nak merajuk saja gatai2 tu…rasa cam dah buat jer..erm banyak tag tk buat lagi uwaaa…

    1. nak kata glemmer tu tk jugak mummy yang penting dapat beramah amah dengan kawan2 kalau setakat jenguk sampai bila , dan satu lagi komen tinggalkan url blog amat bagus utnuk blog kita akan mendapat backlink , google pun suka πŸ™‚

  3. ngan mummy ker bee merajuk???huhu yerlh mummy ni kkdg pun lzer jgk lg lazer dr kutu…kira cm tebuan tanah ler…
    sory…………….buat kutu tahniah sekali lg..

    1. terselit bro hee..bukan terselit memang ingat tu …bee ingat siapa2 yg memula bimbing bee , tegur bee , dan ajar bee dalam dunia blogging nih..eh bro dtg yeaayyyy!!! πŸ™‚ πŸ™‚

  4. tq beee waaaa sadis plak tetiba huhu..nak guling atas katil jap…huhu mummy iyakanjerlah apa bee ckp mummy ni newb budak2 hingusan hijau…kena dengar sifu ckp..

  5. wah..bee..time kasih..x tau nk ckp mcm mana ni..hihihi..terharu dan sadis..x sangka pulak bee suka msuk blog pink gediks tuh..kihkihkih.. πŸ™‚

    1. masuk kak , kadang2 tu tk baca entri pun tu yg tak tinggal komen , nanti kalau rajin baca baru tinggal komen heee….akk td ada malware di blog akk..bee rasa dari bloglist tu , bee lupa nk snap gmbo..

  6. Thanks ada juga nama blog ellen antara yang Bee selalu lawat…sangat2 menghargainya..harap2 persahabatan yang kita bina di sini akan jadi persahabatan yang kekal abadi sampai bila2 ya Bee…bangga dapat kenal orang cam Bee ni…Thanks ya…

  7. Pingback: Blog paling kerap dilawati 2011 | Denaihati

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.