SEGMEN PUANBEE

Di lahirkan pada tahun lompat – 29 Februari

29 Februari merupakan hari ke-60 dalam tahun lompat menurut kalendar Gregory. Tinggal 306 hari sebelum memasuki tahun selepasnya. 29.2 merupakan tarikh lahir anak sulung saya. Nama nya aliya , dia di lahirkan awal dari tarikh janggan sebenar dulu doktor jangkakan aliya akan di lahirkan pada 28.3 tetapi di sebabkan beberapa masaalah maka saya di paksa …

Di lahirkan pada tahun lompat – 29 Februari Read More »

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada

Salam Bahagia 🙂 wee…puanbee kembali lagi dengan segmen review , semoga selepas di review blog korang bertambah baik , haha tapi kebanyak kan nya memang bertambah – tambah baik , lagi bertambah baik jika puanbee yang di tugaskan menabah baik kehkehkeh …dah mula puanbee merapu secukup rasa ni…korang yang terasa nak join boleh klik sini …

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada Read More »

Top Comentor Bulan Ini

Salam Bahagia 🙂 Nk komen klik tajuk yer…. Jadi seperti di janjikan , top ten bulan ini ada lah mereka..hehe..terima kasih pada tukang komen banyak mulut bulan april…wah sungguh teruja yer …tapi bulan ini puanbee memberi hadiah special kepada no 1 tukang komen paling banyak mulut iaitu rafina mimi …so rafinamimi di beri hadiah iklan …

Top Comentor Bulan Ini Read More »

Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):) Salam Bahagia Semua 🙂 Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh …

Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog Read More »