Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):)
Salam Bahagia Semua πŸ™‚
Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh digunakan untuk beramah tamah dengan blogger-blogger lain..

Siapa nak join segmen bee ? boleh lah tinggalkan url blog korang di tempat komen ini sahaja, jangan shoutbox tu yer..bee buat-buat tak nampak nanti tak tau..Kenapa mesti ada syarat begini ?? Disebab kan bee pernah buat review blog ni di blog lama ) bee jadi dah ada pengalaman dulu bee review je blog sesiapa pun yang menjadi follower bee , bee anggap hadiah buat follower tapi ada yang suka dan ada yang tak suka jadi lebih lah baik bee buat syarat begini , siapa yang nak di review bee review kalau tak nak tak perlu lah bee review kan ? blogger lain tak sakit hati dengan bee dan bee pun tak de lah rasa bersalah sangat πŸ™‚

tag2

Syarat penyertaan adalah :

 

1- Terbuka kepada follower puanbee.com sahaja.
2- Buat satu entry bertajuk “segmen bersama puanbee.com”
3- Letakkan banner di atas dalam post dan juga di sidebar korang sehingga blog korang di review , kalau selepas blog korang dah di review korang nak buang banner di sidebar tu okey bee tak kisah ! πŸ™‚
4 -Tulis je lah apa-apa pun dalam post tersebut tak kisah.
5 – Yang paling penting korang setuju untuk bee menyentuh apa-apa sahaja yang bee rasa perlu di betulkan dalam blog korang.Kalau tak setuju baik jangan demi kesejahteraan bersama πŸ˜›

Kriteria yang menjadi taruahn bee untuk menreview blog korang

1- kedudukan widget/gambar
2 -speed blog dan alexa ranking bee akan serta kan tips sekali.
3- Post korang terdahulu yang bee rasa menarik dan patut di ketengah kan.

okey itu saja kalau nak tengok contoh boleh geledah blog bee di bahagian sitemap banyak dah yang bee review sebenarnya , tapi ini blog baru kita mulakan baru , segalanya baru..

ingat namaku bee , bukan a, bukan c , dan bukan d..haha terima kasih pada akk k-poh..

Senarai perserta :

1-!
2-!
3-!
4-!
5-!
6-!
7-!
8-!
9-!
10-!
11-!
12-!
13-!
14-!
15-!
16-!
17-!
18-!
19-!
20-!
21-http://cetusanhati.com/personal-life/segmen-bersama-puanbee-com
22-http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
23-http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/salam-yuhooolss-wahh.html
24-http://www.rafinamimi.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
25-http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
26-http://unmebecomeus.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
27-http://pondokkecilku-ibu.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html
28-http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html
29-http://cahayamata123.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html
30-http://puanbee.com/segmen-puanbee-review-blog-lorna/
31-http://www.tetikusrusak.net/segmen-bersama-puanbee-com/
32-http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/segmen-bersama-puanbeecom.html
33-http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html

161 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.