Tag Archives: review blog

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada

By | May 8, 2011

Salam Bahagia 🙂 wee…puanbee kembali lagi dengan segmen review , semoga selepas di review blog korang bertambah baik , haha tapi kebanyak kan nya memang bertambah – tambah baik , lagi bertambah baik jika puanbee yang di tugaskan menabah baik kehkehkeh …dah mula puanbee merapu secukup rasa ni…korang yang terasa nak join boleh klik sini… Read More »

Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

By | April 13, 2011

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):) Salam Bahagia Semua 🙂 Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh… Read More »

Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com

By | April 11, 2011

hai hai selamat malam , selepas seharian aku tidur untuk melepaskan tensen dan dilema , ku jugak masih blurr dan berasa besalah , tapi ku teruskan aktiviti menreview seperti biasa ekeke…kali nih nak review blog firdauskassim.com haha nampaknya setelah bee menreview banyak blog kan orang yang akhir-akhir nih semakin bijak mengikuti review bee dan mereka… Read More »

Segmen Puanbee : Review Blog Mahzura

By | April 9, 2011

Hai hai lama akk tak menreview kan , meh akk nak review blog adik mahzura yang rajin komen2 di blog akk nih pulak! OK! nampaknya zura dah tukar theme lah sejak dia tengok akk review nih hee..bagus zura so tak le banyak akk bebelkan kat kamu kan kan kan..meh kita usha blog zura lak yer..… Read More »