review blog

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada

Salam Bahagia 🙂 wee…puanbee kembali lagi dengan segmen review , semoga selepas di review blog korang bertambah baik , haha tapi kebanyak kan nya memang bertambah – tambah baik , lagi bertambah baik jika puanbee yang di tugaskan menabah baik kehkehkeh …dah mula puanbee merapu secukup rasa ni…korang yang terasa nak join boleh klik sini …

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada Read More »

Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):) Salam Bahagia Semua 🙂 Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh …

Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog Read More »

Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com

hai hai selamat malam , selepas seharian aku tidur untuk melepaskan tensen dan dilema , ku jugak masih blurr dan berasa besalah , tapi ku teruskan aktiviti menreview seperti biasa ekeke…kali nih nak review blog firdauskassim.com haha nampaknya setelah bee menreview banyak blog kan orang yang akhir-akhir nih semakin bijak mengikuti review bee dan mereka …

Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com Read More »