Top Comentor Bulan Ini

By | May 1, 2011

Salam Bahagia πŸ™‚ Nk komen klik tajuk yer….

Jadi seperti di janjikan , top ten bulan ini ada lah mereka..hehe..terima kasih pada tukang komen banyak mulut bulan april…wah sungguh teruja yer …tapi bulan ini puanbee memberi hadiah special kepada no 1 tukang komen paling banyak mulut iaitu rafina mimi …so rafinamimi di beri hadiah iklan banner selama sebulan ..wee ada yang berminat tak ? kalau berminat untuk mengiklankan blog korang percuma haruslah jadi NO 1 …jeng jeng jeng…


Diorang yang tersenarai ni memang boleh di buat kawan lah ..jemput ke blog mereka dan berkenalan dengan mereka ..

top ten comentor bulan april 2011

top ten comentor bulan april 2011

1-http://izzlorna.com- lorna
2-http://noormurniothman.blogspot.com/ – puan kutu
3-http://bintang2aween.blogspot.com/ – aween
4-http://www.cthoney.blogspot.com/ – ct N honey
5-http://ayujamal.com/ – ayu jamal
6-http://cikbungasakura.blogspot.com/ – cik sakura
7-http://syamilamohd.com/#axzz1L3yaST00 – syamilamohd
8-http://ummihanie.com/ – ummie hanie
9-http://kakyong.com/ – kak yong

hee muahhhh! kat deme ….lu sayang wa , wa sayang lu ..ekeke …ayat dulu2 time sekolah..ganas tak ? wee…

34 thoughts on “Top Comentor Bulan Ini

  1. cik amy

    tahniah buat mereka yang rajin datang komen..buat bee,terima kasih ada juga dtg blog saya komen-komen kan…

    Reply
    1. puanbee Post author

      hee sama-sama naik lah amy …bee kadang2 lupa jugak nk ke blog amy huhu

      Reply
  2. mrs.yie

    weee…thanks bee..cayang bee rapat2..hihihhii πŸ™‚

    Reply
  3. razis

    wah, ada peraduan top komentator ke? hehehe. tak sempatla nk slalu komen. komen kdg2 jerla yer kak bee.

    Reply
    1. puanbee Post author

      lorr razis meh sini kak bee ajar mu sikit, kalau dtg tu komen sampai 5- 10 entri kompom boleh hahaa…

      Reply
  4. puan kutu

    kutu tersenarai top 3 ekk?tak sgka pulak sbb tgh busy kan,dh jarang komen.huhu..

    Reply
  5. taufiq arifin aka topimagine

    eleh….. suka la tu kak mimi ka.. nama saya xde sebab saya dah tukar nama kan.. topimagine kepada taufiq arifin :).. jeles2 jap πŸ™‚

    Reply
  6. Ummi Hanie

    den trsenarai juge … tp xdapek lwn top 5 ..hehe
    ganas juge ayat tu bee :p

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.