Top Comentor Bulan Ini

Salam Bahagia πŸ™‚ Nk komen klik tajuk yer….

Jadi seperti di janjikan , top ten bulan ini ada lah mereka..hehe..terima kasih pada tukang komen banyak mulut bulan april…wah sungguh teruja yer …tapi bulan ini puanbee memberi hadiah special kepada no 1 tukang komen paling banyak mulut iaitu rafina mimi …so rafinamimi di beri hadiah iklan banner selama sebulan ..wee ada yang berminat tak ? kalau berminat untuk mengiklankan blog korang percuma haruslah jadi NO 1 …jeng jeng jeng…


Diorang yang tersenarai ni memang boleh di buat kawan lah ..jemput ke blog mereka dan berkenalan dengan mereka ..

top ten comentor bulan april 2011
top ten comentor bulan april 2011

1-http://izzlorna.com- lorna
2-http://noormurniothman.blogspot.com/ – puan kutu
3-http://bintang2aween.blogspot.com/ – aween
4-http://www.cthoney.blogspot.com/ – ct N honey
5-http://ayujamal.com/ – ayu jamal
6-http://cikbungasakura.blogspot.com/ – cik sakura
7-http://syamilamohd.com/#axzz1L3yaST00 – syamilamohd
8-http://ummihanie.com/ – ummie hanie
9-http://kakyong.com/ – kak yong

hee muahhhh! kat deme ….lu sayang wa , wa sayang lu ..ekeke …ayat dulu2 time sekolah..ganas tak ? wee…

34 thoughts on “Top Comentor Bulan Ini”

  1. wah, ada peraduan top komentator ke? hehehe. tak sempatla nk slalu komen. komen kdg2 jerla yer kak bee.

  2. taufiq arifin aka topimagine

    eleh….. suka la tu kak mimi ka.. nama saya xde sebab saya dah tukar nama kan.. topimagine kepada taufiq arifin :).. jeles2 jap πŸ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.