Top Comentor Bulan Ini

Salam Bahagia 🙂 Nk komen klik tajuk yer…. Jadi seperti di janjikan , top ten bulan ini ada lah mereka..hehe..terima kasih pada tukang komen banyak mulut bulan april…wah sungguh teruja yer …tapi bulan ini puanbee memberi hadiah special kepada no 1 tukang komen paling banyak mulut iaitu rafina mimi …so rafinamimi di beri hadiah iklan … Read moreTop Comentor Bulan Ini

Segmen Puanbee : Review Blog Mahzura

Hai hai lama akk tak menreview kan , meh akk nak review blog adik mahzura yang rajin komen2 di blog akk nih pulak! OK! nampaknya zura dah tukar theme lah sejak dia tengok akk review nih hee..bagus zura so tak le banyak akk bebelkan kat kamu kan kan kan..meh kita usha blog zura lak yer.. … Read moreSegmen Puanbee : Review Blog Mahzura

Segmen Review Blog Oleh Pembawa Wacana

Yuhuu..pagi-pagi buta bee dah bangun dan nak join segmen nih tau , smlm masa BW memang dah plan nak join tapi tk buat2 entri lagi hehee..so sekarang bee nak pembawa bencana review blog bee dan berikan komen anda yang patut bee buat hehee…eh korang nak join ?? jom klik – Segmen Review Blog Oleh Pembawa … Read moreSegmen Review Blog Oleh Pembawa Wacana