Pemenang tukang komen paling hangat bulan march

Terima kasih di ucapkan pada mereka yang rajin komen di blog bee, bee suka korang komen-komen dan kongsi-kongsi pendapat ..ermm kak rafina mimi dan lorna sila lah yer emailkan alamat , boleh bee pos gift tu πŸ™‚ tak lah mahal kedebuk gedabak harganya tapi ikhlas dari bee….yang tidak berjaya boleh komen banyak2 sehingga hujung bulan april pulak yer πŸ™‚

Pemenang tukang komen paling hangat bulan march
Pemenang tukang komen paling hangat bulan march

29 thoughts on “Pemenang tukang komen paling hangat bulan march”

  1. wah kenapa kutu tak dpt?dh lma pun tak tgok top commentar sbb line tenet slalu ja problem.tak tau pulak kutu tempat ketiga…klu tak mau ja komen lg.. sob..sob…

    1. tu lah kutu , malam sebelum bee tutup tempat komen tu bee dah war war kan..tkpe tunggu bulan 4 nih apa-apa pun thanks kutu support bee πŸ™‚

    2. ala bukan sebab hadiah pun kan..memang dh selalu dtg sini,tu yg komen..klu komen kerana hadiah jadik tak ikhlas pulak..hihi..

  2. maaf banyak2 bee ye..k.mimi sibuk benor hari ni..ank sdara bertunang..time kasih banyak atas gift yg comel tu..cayang bee ketat2..hihihihi πŸ™‚

      1. isnin pun ok..hehehe..x sabar nak tengok gift tu..bee..k.mimi nak tanya bee mcm mana nak buat top 10 komen tu?sebelum ni.k.mimi dah buat tapi nampak mcm mengarut je sebab semakin hari dia jadi makin kurang jumlah komen tu..bukannya makin bertambah..pelik la..lepas tu k.mimi remove la..nanti nak letak balik..ni yang nak tanya bee ni.. πŸ™‚

        1. kalau blogspot nih memang susah sikit kak , bee pun buat di blogspot dulu tah apa-apa …kiraan nyer pelik sikit..ni wordpress ada siap2 dah kat plugin nyer..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.