Tag Archives: f

Drama Stanza Cinta Lagi Diadaptasi Dari Novel

By | June 17, 2011

Salam Bahagia 🙂 Saat menulis review Drama Stanza Cinta Lakonan Aaron Aziz ni , hati tengah mendidih dek kerana drama biasa yang berlaku di rumah para2 pelakon nya 3 orang budak panjang akal .. tapi di alihkan pendidihan tu ke blog .. kalau tak stress lah di buatnya … Ok berbalik kepada Drama stanza cinta… Read More »

Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena

By | June 11, 2011

Salam Bahagia 🙂 ehee kelakar lah saya baca surat Bantahan untuk drama Nora Elena yang femes sekarang ni .. memang kreatif lah Miss geli tu .. bagi saya kan kreatif dan dapat impak feddback yang sangat besar .. paling tak tahan .. artikle kreatifnya di hentam hebat oleh peminat2 drama melayu / nora elena …… Read More »

Si comel datang rumah

By | June 11, 2011

Suka tak tengok baby ? ermm baby comel datang rumah maklang (sebelah saya , kalau sebelah suami diorang panggil makjang) buat kali pertama .. bestnya pegang baby .. memang tak jemu mata memandang kan .. ish ish rasa nak tambah .. tapi rasa tak nak tambah juga hehe.. selamat malam semua ! gud nite …… Read More »

Dia pergi dah sebulan ..

By | June 10, 2011

salam bahagia semua 🙂 semalam saya pergi lah bawak anak2 jejalan nak mencari rumah sewa untuk kakak saya .. dah lama tak keluar tanya khabar jiran2 .. lepas tu singgah lah di rumah seorang kakak ni .. dulu selalu je singgah di rumah dia anak main2 disitu .. selalu jugak anak saya kena marah dengan… Read More »

Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

By | June 9, 2011

Salam Bahagia 🙂 Dah ramai yang nak tahu episod akhir nora elena .. macam mana .. seth dengan nora elena masih bersama ke ? yvone macam mana .. masih nak runtuhkan nora elena ke ? nora elena dapat maafkan seth tan ke ? hahahaaaa .. tungguuu lah sampai habis episod di tv3 tu kan ..… Read More »

Sesuatu yang berbeza lirik – ost nora elena mp3 download

By | June 9, 2011

Salam Bahagia semua 🙂 wee tengok nora elena tadi tak ? best nyaaaa wehhh.. ermm apa2 saja yang sangkut dengan nora elena dan pelakon2 nora elena akan jadi bualan lah sekarang ni hehe..meh layan lirik , dan video sesuatu yang berbeza lirik .. syahduuu je rasa hati ni … Ada sesuatu yang berbeza Di saat… Read More »

Akibat kuat bebel di blog orang

By | June 9, 2011

Salam bahagia semua 🙂 haaaa ini lah akibatnya kalau suka suka bebel di blog orang .. heheh .. tengok banyak dah hadiah/gift yang saya dapat jeles tak ? sebenarnya dah lama hadiah ni sampai seminggu kot , tapi dalam seminggu tu dah ada draft untuk post .. hari ni memang tak de draft so baru… Read More »

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau

By | June 8, 2011

Salam bahagia korang 🙂 ermm baru tahu bahawasanya Elly mazlein dah pun bertunang .. saya sangat suka tengok elly mazlein , lemah lembut , manis dan manja je .. lelaki2 lagi lah kan .. Menurut Elly, mereka berkenalan sejak 2009 dalam satu pertemuan yang tidak dirancang melalui rakan. Seterusnya selang lima bulan selepas itu, mereka… Read More »

Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua

By | June 5, 2011

Salam Bahagia 🙂 Ini adalah sticky post sehingga 20 jun 2011 post tebaru dibawah yer… post ini dibuat untuk kempen mialiana.com dalam pernyertaan beliau dalam DIGI WWWOW Awards untuk kategori Blogger Of The Year .. seronok juga ada aktiviti begini hehe ..tak de lah mengharapkan balasan sangat tapi saja suka2 … moga mialiana berjaya dalam… Read More »

Char Kuey Teow Best Di Gombak

By | June 4, 2011

Salam Bahagia 🙂 Nak share dengan korang tempat paling best tuk layan char kuew tiaw ..memang sedap lah makan disini , tapi tu lah …saya tahu makan dan order je tak ingat pulak jalan nk kesana dan nama kedai tu haaa mcm mana nk share ni , tp tk pe nanti saya pergi lagi saya… Read More »