Drama Stanza Cinta Lagi Diadaptasi Dari Novel

Salam Bahagia πŸ™‚
Saat menulis review Drama Stanza Cinta Lakonan Aaron Aziz ni , hati tengah mendidih dek kerana drama biasa yang berlaku di rumah para2 pelakon nya 3 orang budak panjang akal .. tapi di alihkan pendidihan tu ke blog .. kalau tak stress lah di buatnya …

Ok berbalik kepada Drama stanza cinta yang akan di tayangkan tak lama lagi di tv3 , terbitan Grand Brlliance, arahan Along Kamarudin. drama yang bakal bersiaran pada hari Ahad, jam 9 malam.. akan on-air mulai 19 Jun 2011., 13 episod tau .. kenapa mesti suka drama ni ? sebab ada Aaron aziz haha .. tak boleh blah je ayat sebab ada AAron aziz tu kan..
Read more about Drama Stanza Cinta Lagi Diadaptasi Dari Novel

Please follow and like us:
error

Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua

Salam Bahagia πŸ™‚ Ini adalah sticky post sehingga 20 jun 2011 post tebaru dibawah yer… post ini dibuat untuk kempen mialiana.com dalam pernyertaan beliau dalam DIGI WWWOW Awards untuk kategori Blogger Of The Year .. seronok juga ada aktiviti begini hehe ..tak de lah mengharapkan balasan sangat tapi saja suka2 … moga mialiana berjaya dalam pencalonan ini ..

Jom tengok saya bergambar dengan gift yang telah dihantar oleh mialiana ke depan pintu rumah saya Thanks mia .. sungguh gigih beliau , sesuai lah dengan pencalonan beliau untuk award bloger of the year .. Jika sudi undi mialiana undi DISINI , BELIAU TELAH BERADA DI RANK KE – 3
Read more about Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua

Please follow and like us:
error