f

Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena

Salam Bahagia πŸ™‚ ehee kelakar lah saya baca surat Bantahan untuk drama Nora Elena yang femes sekarang ni .. memang kreatif lah Miss geli tu .. bagi saya kan kreatif dan dapat impak feddback yang sangat besar .. paling tak tahan .. artikle kreatifnya di hentam hebat oleh peminat2 drama melayu / nora elena … …

Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena Read More »

Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

Salam Bahagia πŸ™‚ Dah ramai yang nak tahu episod akhir nora elena .. macam mana .. seth dengan nora elena masih bersama ke ? yvone macam mana .. masih nak runtuhkan nora elena ke ? nora elena dapat maafkan seth tan ke ? hahahaaaa .. tungguuu lah sampai habis episod di tv3 tu kan .. …

Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version) Read More »

Sesuatu yang berbeza lirik – ost nora elena mp3 download

Salam Bahagia semua πŸ™‚ wee tengok nora elena tadi tak ? best nyaaaa wehhh.. ermm apa2 saja yang sangkut dengan nora elena dan pelakon2 nora elena akan jadi bualan lah sekarang ni hehe..meh layan lirik , dan video sesuatu yang berbeza lirik .. syahduuu je rasa hati ni … Ada sesuatu yang berbeza Di saat …

Sesuatu yang berbeza lirik – ost nora elena mp3 download Read More »

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau

Salam bahagia korang πŸ™‚ ermm baru tahu bahawasanya Elly mazlein dah pun bertunang .. saya sangat suka tengok elly mazlein , lemah lembut , manis dan manja je .. lelaki2 lagi lah kan .. Menurut Elly, mereka berkenalan sejak 2009 dalam satu pertemuan yang tidak dirancang melalui rakan. Seterusnya selang lima bulan selepas itu, mereka …

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau Read More »

Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua

Salam Bahagia πŸ™‚ Ini adalah sticky post sehingga 20 jun 2011 post tebaru dibawah yer… post ini dibuat untuk kempen mialiana.com dalam pernyertaan beliau dalam DIGI WWWOW Awards untuk kategori Blogger Of The Year .. seronok juga ada aktiviti begini hehe ..tak de lah mengharapkan balasan sangat tapi saja suka2 … moga mialiana berjaya dalam …

Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua Read More »