Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena

By | June 11, 2011

Salam Bahagia ๐Ÿ™‚
ehee kelakar lah saya baca surat Bantahan untuk drama Nora Elena yang femes sekarang ni .. memang kreatif lah Miss geli tu .. bagi saya kan kreatif dan dapat impak feddback yang sangat besar .. paling tak tahan .. artikle kreatifnya di hentam hebat oleh peminat2 drama melayu / nora elena … kelakar lah .. rilex lah sikit korang .. sikit2 nak hentam adeii …

Nak tahu apa yang saya kecohkan ni sila ke blog miss geli dulu … baca artikle ini .. Surat bantahan terbuka terhadap penyiaran drama nora elena

Dan tengok julah like page nya 29,876 .. komen pulak 345 setakat ini .. memang dasyat tu .. miss geli juga di kecam hebat , ada yang suka dan ada yang tak suka .. bagi saya tak kisah lah .. itu kan surat olok2 dan ada benarnya juga semua isi kandungan surat Miss geli tu …

Akibat dari surat itu .. Miss geli dapat impak besar rezeki juga tu .. hahahaaa

29 thoughts on “Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena

  1. kpah k-poh

    alahai hai bz bee oii..buat jer macam akak ni haaa…tak tengok pun citer tu..tapi tak cakap apa pun..lainlah kalau stesen tv3 tu akak yg punya..baru ler boleh nak bising..kan…Betapa hebat pun nur kasih..akak tak tengok jugak…sbb akak tak tahan sedih..malu kat org kalau nangis..huhuhu…sensitip dik oii..

    Reply
    1. puanbee Post author

      hee bee baca je tk de lah nk komplen , org tu pun suka2 je buat surat tu tapi masaalahnya ada org yg ambik serius akk p baca dulu surat tu best haha..

      elehhh tk nk tunjuk menagis je ke .. haha bee pun tengok kadang2 je .. tp suka lah jugak

      Reply
  2. ct N honey

    ct dah baca…btahu pasal tu kat hubby,dia marah…..dia kata kalau isteri nak suami cam seth, kalau suami nak mcm amalina dlm nurkasih tu boleh tak?…….

    Reply
  3. ayu jamal

    tahniah la kat kak nowa tu…pandai dia tarik reader..trus mantop

    Reply
      1. ayu jamal

        he he..nak pemes slalu2 la wat camtu..tp kene tahan diri la, sbb ada y suka ada y tak..tapi belog dia ayu suka..clean jer

        Reply
    1. puanbee Post author

      iyolah ketinggalan dia lagi kencang kan belalang semua info belalang dpt dulu tk gitu

      Reply
  4. nza

    jap lg akak nk p tgk surat tu…

    p/s: ye ke bee nk tlg akak buat header yg cantik itu…segan lak…he.he..(malu2 kucing la kononnya tu….)

    Reply
    1. puanbee Post author

      haa pergi lah tengok .. boleh je bee buatkan senang bangat lah kak .. akk bg gambo ape nk letak je ..

      Reply
  5. puan kutu

    popular btul surat nie.kt fb pun ramai dok share.pd kutu biasa saja.tak perlu nak kritik,tu pndapat beliau.kutu pun takdelah fanatik sgt ngan cerita tu,kdang tgok,kadang tak..dh namanya adaptasi novel,tentulah byk fantasi dr realiti..

    Reply
    1. puanbee Post author

      tengah hot nih surat nih haaa.. betul ala seronok2 asyik skema je pun bosan jugak kan kan

      Reply
  6. Kujie

    tak tengok drama tu…. entah kenapa
    bila ramai sgt org kecoh2, rasa mcm malas nk tgok

    Reply
  7. ellen

    1st time dia publish surat tu..ellen dah baca..tapi tak faham sebab cam nda real…tapi femes plak ya..heheee…panjang btl idea dia…adakah ini terjadi kat dia..hehehee…

    Reply
  8. mj

    layan ajer.. tengok suka-suka… nama lagi hiburan.. hahaha.. duniawi..

    Reply
  9. Jendela Hati

    hehehe kalu dah nama pun dari novel dah tentu wataknya dan cerita ‘terlebih sudah’ ekekekekeee realitynyer???

    Reply
  10. mj

    mj pernah tengok satu dua episod.. pendapat mj drama ni ada memberi gambaran yang tak baik tentang islam contohnya yang paling ketara ialah perwatakkan nora elena.. berasal dari kampung,islam, solat tapi cara pemakaian macam org bukan islam.. tak tutup aurat.. ada ker pakai skirt paras lutut tak pakai tudung.. tapi tunjukkan dia bersolat dan berdoa… nanti apa kata org bukan islam.. macam ni ker?

    Reply
  11. mj

    yang penting buat semua kaum wanita jadikan drama sebagai hiburan sahaja.. jangan sampai terikut dalam kehidupan pulak.. hehehe..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.