Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua

Salam Bahagia 🙂 Ini adalah sticky post sehingga 20 jun 2011 post tebaru dibawah yer… post ini dibuat untuk kempen mialiana.com dalam pernyertaan beliau dalam DIGI WWWOW Awards untuk kategori Blogger Of The Year .. seronok juga ada aktiviti begini hehe ..tak de lah mengharapkan balasan sangat tapi saja suka2 … moga mialiana berjaya dalam pencalonan ini ..

Jom tengok saya bergambar dengan gift yang telah dihantar oleh mialiana ke depan pintu rumah saya Thanks mia .. sungguh gigih beliau , sesuai lah dengan pencalonan beliau untuk award bloger of the year .. Jika sudi undi mialiana undi DISINI , BELIAU TELAH BERADA DI RANK KE – 3

JOM LAYAN VIDEO KEMPEN MIALIANA PULA !..

47 thoughts on “Kempen Mialiana.com Untuk DIGI WWWOW Awards Blogger Of The Year : Tugasan kedua”

  1. Salam,

    Syabas, saya suka cara dia. At least dpt something kan. macam goodies beg gitu la..ok nak g vote dia 🙂

  2. salam ziarah dan salam perkenalan dari saya..
    saya singgah dan follow blog awak sekali..
    ada masa mai la singgah teratak buruk saya.. kalau suka follow la skali ek..

  3. Pingback: Peserta Kempen… Puan Bee dan Puan Rafina Mimi | Mia Liana

  4. Pingback: Terima Kasih Diucapkan Kepada Semua Peserta Kempen Undi Mialiana.com | Mia Liana

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.