Akibat kuat bebel di blog orang

By | June 9, 2011

Salam bahagia semua πŸ™‚

haaaa ini lah akibatnya kalau suka suka bebel di blog orang .. heheh .. tengok banyak dah hadiah/gift yang saya dapat jeles tak ? sebenarnya dah lama hadiah ni sampai seminggu kot , tapi dalam seminggu tu dah ada draft untuk post .. hari ni memang tak de draft so baru je taip kikiki.. jujur ni kan kan .. bini sapa lah ..

Model sedang memegang sebuah Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user , dari blog Myglobalnetwork.com eheemmmm.. sebenarnya saya bukan kuat bebel disana .. tapi saya kuat bertanya tentang komputer dan kebetulan Si owner blog Myglobal tu peramah dan rajin menjawab segala pertanyaan , lalu saya menjadi tukang komen paling banyak untuk bulan MEI .. clap clap .. tepuk tangan sikit .. hehe..

 Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perasaaan saya amat terharu dan berterima kasih pada MJ , kerana buat pertandingan ini .. saya… amat berbangga .. saya… tak sangka saya menang .. ( kang top wat artikle lah , bila dah menang sebut tak sangka ) kehkeh ..

Tak de lah joke saja yg diatas tu .. korang boleh juga ke blog MYglobalnetwork untuk bertanya tentang komputer / perisian – perisian apa yg terbaik untuk laptop korang .. Terbaru artikle beliau bertajuk ANTIVIRUS TERBAIK 2011 VERSI JUN kalau ikut kan saya tak nak antivirus ni .. saya nak hadiah utama Nya -LAPTOP BARU HP G42 BERNILAI RM1799 ..woooo nak yang itu lah MJ .. huhuhu … yes saya tamak ! kikiki .. bukan tamak yer target .. benda free mesti kita nak kan … alaaa.. buat cam tk biasa pulak …

Korang nk juga , sila klik tulisan yang bewarna biru tu .. kompom tk sesat punya .. terima kasih MJ …

Ada 2 lagi barang yang sampai pada hari yang sama .. macam kaunter pos je saya rasa pada hari itu πŸ™‚

36 thoughts on “Akibat kuat bebel di blog orang

  1. mrs.yie

    tahniah bee..jeles tahap seratos akak..ekeke πŸ™‚

    Reply
  2. mamajnjnj

    heehhe..kuat bebel ada hadiah juga pn bee, bestnya..lappy saya ni antivirus pun ntah hapa-hapalah, mahu bodek abahjnjnj pula tidak dipedulikan huhuu..
    tahniah ya

    Reply
  3. ellen

    wah..tahniah bee…murah rezeki…ellen pun nak ler…padahal malas jer nak buat…hahaha

    Reply
  4. BSB

    Bee tahniah…best kan kalau dpt hadiah.Bee bila nak buat contest lagi..nanti jemput ler BSB

    Reply
    1. puanbee Post author

      huhu BSB bee nk buat contest kali nih tapi nak bg hadiah2 besar2 sikit n nk cari penaja lah ..

      Reply
  5. Myra Jay

    Bestnyer.. tahniah ye kak dapat adiah..:)

    Nama sama plak tu..heheee

    Reply
  6. lily

    Tak sia2 gak byk bebel kat blog orgkan..
    selain dpt kwn..dpt juga penghargaan..
    Tahniah kak..

    Reply
  7. UpProfits

    Whoa, dasatlah PB..menang bebelan terbanyak la nih kan..hahaha

    Reply
  8. mj

    nanti mj akan tambah hadiah wang tunai untuk hadiah tahunan… hehehe… untuk bulanan pun sentiasa akan berubah..

    Reply
  9. Ummi Hanie

    mesti la hepiii …
    mmg gitu tau, bile skali dtg brg pos , 2-3 brg skali mai..bile takde,takde langsung..
    bagus hadiahnye…berguna

    Reply
    1. puanbee Post author

      betui tu nis .. semuanya berguna lah bg bee .. tk kira kecik ke besar .. rezeki kan

      Reply
  10. Pingback: Myglobalnetworks.com Blog IT Berkenaan Komputer Dalam Bahasa Melayu | PuanbeeDOTcom Chanel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.