Aishiteru by Zivilia Band with Lyrics – CINTA MELODY OST DAN LIRIK

By | June 8, 2011

Waaa memang sedap lagu ni ….. syahdu je rasa .. so nak tempek dalam blog ku nan biru nih hekhek .. jangan mareee.. Lagu Aishiteru dari Zivilia Band Indonesia

Lirik Lagu Aishiteru :-

menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat kuharus bersabar dan terus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus
Menunggu sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh di sana

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasa kan a… a… ku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetian ini
Pada ketulusan ai… ai… Aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus
Bertahan saat kau jauh di sana rasa cemburu
Merasuk ke dalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Nk download MP3 sila ke sini

20 thoughts on “Aishiteru by Zivilia Band with Lyrics – CINTA MELODY OST DAN LIRIK

  1. Myra Jay

    Myra pun suka giler lagu nie pas tengok Cinta Melody πŸ™‚
    Terus download lagu ni dalam 4shared πŸ™‚

    Reply
    1. puanbee Post author

      oo tengok lah cerita nya ..akk tk tengok pun .. lupa je selalu waktu tayangan tu πŸ™‚

      Reply
  2. darkbatman

    lagu ne mmg fevret aie. smpai skg aie dgr n ulang2.. tgk kt blog ne ade ..kene laa layan kejap.kehkehkeh

    Reply
    1. puanbee Post author

      oh ya ka aie..nama aie erk .. memang best lagu ni adei tp dah tua2 ni kaber lah sikit kehkehkeh

      Reply
  3. Gayahspears

    akak.. Gayah sudah downdownload lagi nih.. mmg best >_<
    **ehem.. mmg belog biru akak nih sejuk mata memandang ikhlas Gayah ckp…

    Reply
    1. puanbee Post author

      woo tenkiu gayah ..akk memang nak stay kaler nih lah ..header pun dah buat hekhek

      Reply
  4. mrs.yie

    best gak sekali sekala layan lagu budak2 muda ni..hehe πŸ™‚

    Reply
  5. ayu jamal

    hari2 buka tenet nak goggle lagu ni, tapi xpernah pown dok cari..thanks..memaudahkan kerja ayu..he he

    Reply
  6. pneumedic

    lagu ni mmg best..masalanye geram tgk ending cinta melody..apsal la die kawen ngan raffi tu..grrr…sian elang..cinta yang xkesampaian mmg sedih..lagi best klu director wat ending,raffi excident, elang mati sbb derma hati ke ape ke kat raffi..demi nk tgk melody bahagia..lagi tragik…

    Reply
    1. puanbee Post author

      hah tudia … 1st time jumpa peminat drama .. dik akk tak tengok pun cerita ni .. selalu lupa nk tengok entah apa akak buat kat rumah ni.. dah habis erk drama ni …

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.