Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

Salam Bahagia ๐Ÿ™‚

Dah ramai yang nak tahu episod akhir nora elena .. macam mana .. seth dengan nora elena masih bersama ke ? yvone macam mana .. masih nak runtuhkan nora elena ke ? nora elena dapat maafkan seth tan ke ? hahahaaaa .. tungguuu lah sampai habis episod di tv3 tu kan .. tapi saya nk kongsin disini mengikut novel yang saya baca online di blog kak yong … erm tapi tu lah ada yang tak ade ok ! takkan lah depa nk bocorkan semua sekali gus .. tunggu lah di tayangkan di TV3 nanti hee.. sekurang2 nya saya dah tahu Yvone mati , seth tan dan nora elena berbaik balik di akhir episod .. apa jadi kat watak2 lain saya tak kisah .. hee kejam tk ?

dengar cerita lepas habis drama nora elena ni akan keluar drama baru yang juga di adabtasi dari novel .. uwarhhhh tapi pelakonya fasha sanda .. alamak …

Show 31 Comments

31 Comments

  1. saya pun dah baca kat novel online Puan Bee..kemaruk Nora Elena gak

  2. mrs.yie

    dah habis ke cite ni?hehe..akak x pernah tengok..bee tengok ek..

  3. penah baca novel kasih yang suci..oppsss fasha sandha ke..tett..puanbee nak sandar boleh..

  4. blade

    Assalamualaikum…

    huh..pening btul bila baca novel melayu…tu yg makin malas nak membaca..

    happy blogging ๐Ÿ™‚

    regards,
    BLADE EDGE

  5. Sabahan Bloggers Club

    Drama baru yang fasha jadi penyanyi tu ke? ๐Ÿ˜€
    Ramai yang persoalkan boleh ke dia ni nyanyi? ๐Ÿ™‚

  6. Myra Jay

    Kesian jugak dengan Yvone.. tapi bila tengok lakonan dia rasa geram plak, kesian ngan Elena.

    Moga Seth dan Elena bahagia selamanya..

    Tapi camne plak ngan Eid??? hehee, Myra jarang2 tgk citer nie, kadang2 je ๐Ÿ™‚

  7. aiyaaaa terbaca pulak…..! tp of coz laa drama tak sampai mcm ni sekali kot, sbb tinggal 4 episod jer lagi….

    **susah betul nak cari button komen kat sini.. hehehehe

    • hee tengah cari cara nk letakkan button comment tu kat atas tapi tk jumpa lagi ..

    • sama jugak dgn bee nih kak .. bee tengok kat you tube bila ada masa ..

  8. ch@

    kita dah baca habis novel dia, ok la. ending dlm novel best. ending drama ni taktau cemana. layan je. tak meresap kat hati pun. malas dah nak berangan, sebab suami sendiri pun dah yg terbaik. hihiii.

  9. wah tak sangka saya dah baca ending novel ni. thanks puanbee. menarik2. tak sabar nk tgk samada ending drama pon camni ke x. mesti lg romantik siap dgn lagu tema drama tu. huhu

  10. solomolo

    hari sabtu beli novel, hari tu jugak abes baca…
    sampai skrg bole ingat lagi jalan cerita…

  11. memang romantk giler seth…

    aku oun kureng suka Fasha tapi
    terkadang layan juger ler..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.