nora elena episod akhir

Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

Salam Bahagia 🙂 ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora elena .. terlepas setegah jam pertama .. tak pe lah belasah je lah tengok online pun boleh kan .. ermmm korang rasa cam mana ? sama tak dengan apa yang ada dalam novel tu ?? …

Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ? Read More »

Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version)

Salam Bahagia 🙂 Dah ramai yang nak tahu episod akhir nora elena .. macam mana .. seth dengan nora elena masih bersama ke ? yvone macam mana .. masih nak runtuhkan nora elena ke ? nora elena dapat maafkan seth tan ke ? hahahaaaa .. tungguuu lah sampai habis episod di tv3 tu kan .. …

Episod Akhir Nora Elena ( versi novel online non full version) Read More »

Nak beli domain Dan Hosting ? di mana ? Cara-cara daftar domain !!

Entri 1/2011 update 13/5- sewaktu enti ini di buat saya hanya berdomain ..saya baru lagi berhosting setakat ni memang berpuas hati.. Seperti yang korang semua tahu bee baru jer berdomain dan bee kecoh satu kampung kan..haahaa bukan per bee hanya nak berkongsi benda baik jer..apa salah nya kan..then ramai tanya kelebihan berdomain dan bee dah …

Nak beli domain Dan Hosting ? di mana ? Cara-cara daftar domain !! Read More »