Sicomot Baby Laila

Saja nak buat kenangan gambor comot budak ni…tengok lah sejak akhir-akhir ni pak kay tu tukar selera pulokk..tetiba dia suka makan jajan-jajan ni..tiap-tiap hari beli jajan…oleh kerana bee tak kasi pak kay beli makanan yang ada pewarna dan ajinomoto pak kay beralih beli NUGGET MILO untuk anak-anak dia dan diri dia..haha untuk ibu tak der ok…nyampah…selalu ibu dilupakannn..dia beli ngam-ngam 4 bungkus..ambil sorang satu ibu tak dapat…uwwaaaaaa..dah ler budak-budak ni tak nak share…baby yg seksi tu baru lepas makan sebab tu tak berbaju..gaya macam nak mandi tengok ayah balik tak jadi…baby sambung makan balik…hahaha tengok dinding tu warna asal pink ok..tertiba jadi hitam..sebab diorang duk buat papan hitam disitu..

ni haa NUGGET MILO tersebut sedap gak weiii…keluarga bee ni semua suka milo..

Tengok tangan kecik tu nak menggapai…kalau boleh semua baby nak habiskan…bee tupang-tumpang mencekik diorang punyalah…ada sesapa tak pernah try menda ni bolh la try…sodap sehingga menjilat jari uuuu

3 thoughts on “Sicomot Baby Laila”

  1. Natasha Farina Arifin

    hi. im new im tasha. cantin cute blog awk nih. hehe. i love blue. tgk plak ade pic budak comot mkn milo naget. huahua. comei. my mom penggemar setia milo naget nih. boleh dikatakan dlm freeze ade 2,3 packet menda alah nih..mmg leh geng ngan my mom ini budak kiut. care to follow my belog? at
    thx awk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.