shopping memerangkap cuci mata.

Salam genk semalam bee pergi merayap kat pasaraya tepi rumah dengan budak-budak ni,biasalah niat hati nak beli syampoo jer…tapi merayap punya merayap TERbeli macam-macam , haizzz inilah masaalahnya kalau pergi pasaraya besar-besar baik lagi pergi kedai mamak…biasa kalau jalan dengan ayahnya tak jadi gitu sebab budak-budak tak berani nyer merengek-rengek nak itu nak ini..tapi jarang lah pergi shopping dengan pak kay ni..bz memanjang.Tengok budak kenit tu mentesting cekak rambut..siap possing ambil gambar..haha orang-orang kat kedai semua dah biasa dengan kitaorang ni hari-hari ke situ….budak-budak ni pun tak takut kat orang..baby suka testing cekak rambut..hahaa elok la testing2 tak belim pun..kalau nk beli kena beli 3 sekali harung kuss semangat, tapi kat bawah tak beli bila reround kata atas bee ter beli..wakakaka bapak dorang dah pesan jimat…jangan beli benda merapu-rapu..susah la nak jimat kalau bawak anak-anak kan? ibu memang lemah la dengan pujuk rayu anak-anak ni..haha

una pun pandai mintak-mintak kalau kakak mintak bee tak kasi tapi kalau una dan baby kompom dapat punyaaa…

pheeewitt.panjang yer rambut baby….

Tengok yer gambar-gambar beg kat atas.terkejut bee tengok..mana rupa la nak pakai beg rupa itu kan..korang berani ker pakai beg rupa itu? jeng..jeng jeng idok lah teman!!!! terikut lorat kak tiri bee sudah,ada macam-macam bentuk,rupa bas,miami.rama-rama, rumah,kasut tinggi,seluar bagai tu..hahah idok la…terlupa pulak nak tanya harga kat owner kedai tu, bee mintak kebenaran nak ambil gambar dah siap bee berangkat laaaa..apa tunggu laeiii..
kan tadi bee kata nak beli syampu aleh-aleh bee beli macam-macam ngee..

6 thoughts on “shopping memerangkap cuci mata.”

  1. salam bee..
    baru dpt jumpa semual teman2 blogger
    emmm…nak shopping sikit dapat banyak ye hehehe
    perkara biasa tu bee..sbb takde listing kan…
    tapi akak pun gitu gak kdg 🙂

  2. biasalah..akak pun camtu..bila nak balik duit tinggan sen ajer..over budget..

    suka hatilah nak letak nuff tu kat mana-mana blog pun..eh wah rajin tul kamu buat blog bebanyak ek..skrg ni 2 pun fening

  3. Tomato Gurl's Life

    comelnya rambut baby..nmpk sesuai je..hehe 🙂

    p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.