Jalan-jalan Cari Pasal

yuhuuuu..happy weekend semua..erm weekend2 ni buat apa? duk rumah jer ker? apa lipat baju ? keh2 bee biasa jer yea hari weekend ker hari biasa ker..sebab dah biasa duk rumah kan..haha ni sajer nak tayang gambar2 bee bawak makcik-makcik ni pergi merayap, sajer jejalan cari pasal..bosan benor duduk rumah bertingkat-tingkat ni takder program, nak bercucuk tanam tak boleh, taman lak jauh giler..yang paling dekat ni lah shopping center..dalam nya ada tempat mainan so ke situlah bee bawak anak-anak bermain sekali sekala…dua kali dapat bala…wakakak..
erm..boleh tahan makcik-makcik ni test drive yer..ibarat macam mentest mitsubishi lorry tu…hahahak…beby tengah duk menolak-nolak una tu berebut nak bawak lorry..kalau pergi sini takmau balik…tah tahan tul..
si kakak tu tadi main benda lain tertiba mai nyibuk kat adik-adiknya, tumpang turunkan ilmu…diakan tuk guru..hahah bee letak 3 gambor jer..banyak lagi, tapi sama jer pi mai pi mai pun..so jadi lahh boleh buat kenangan ni..bee biasa berjalan tanpa ayah mereka ni..Ayah sibuk memanjang…nak tunggu Ayah baru jalan..ibarat tunggu kucing tumbuh janggut lah..haha nasib lah ibu moden zaman sekarang ni tak perlu bergantung sesangat kat suami..kan korang macam mana?…bee nak out jap pergi shopping kelengkapan sekolah sikakak ni pula . lagi beberapa hari jer sekolah nak buka, nerbes still ada dfalam hati ni..huhuhu nanti borak lagi…….jom follow bee…erk nampak macam nak hujan…redah jerlah…

6 thoughts on “Jalan-jalan Cari Pasal”

  1. takpe, shopping dlm mall tak kena hujan, parking kat tmpt berbumbung. better pergi time hari org berkerja, kalau tak, mau berbaris nak membayar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.