Berendam sampai kecut

Weekend pun dah habis kan…orang pergi melancong, bee pergi melencong dengan anak-anak jer…aktiviti utama berendam sampai kecut kat kolam rumah seorang blogger ni..sambil-sambil tu boleh la melepak-lepak dengan diorang peni anani & zianazone hahah sangat kelakar…

oit…cik peni tengah mentesting nk jadi mak-mak…

baby yang dah sejuk giler tapi still control ayu..haha 1st time baby mandi kolam seumur hidup nya..pernah bawak baby mandi laut dan air terjun tapi baby takut air time tu, sekarang dah tak takut dah…mau jer join kakak-kakaknya.

cik peni lagi berangan pe tah.

Lawan siapa boleh terapung tapi nampaknya cik peni yang kurus tu agak berat .dia tk boleh terapung sikit pun..kih2

una tak reti duk diam hahaha..
ambil gambar reramai tapi sayang orang yg ambil gambar ni tak dapat join….ader benda melarang…

gambar mereka bertiga, masing-masing sibuk ..taknak pose betul-betul….huhuhu begitulah berikutnya agak dah sejuk sangat baru naik…ngee ayah pergi mancing…ibu buatlah program tuk anak-anak..budak-budak memang suka main air..lepas naik atas tak sempat balik rumah memasing dah terbungkang tidur kepenatan…

20 thoughts on “Berendam sampai kecut”

  1. seronoknya dia ye…tak kisah lah Bee pergi ke mana asalkan budak2 happy kira ok sangat lah tu.kalau mama dia lagi happy tu mmg dh ok sgt2.

  2. cikOni pergi swiming pool jugak sabtu hr tu, tapi mak dia tak pegi so takde la gambar kan…

    size bdn utk yg beranak ramai harusla mcm bee, kalau mcm kita ni mau kena lanyak dek anak je kang.

  3. hehehe peni komen lambat cikit dating dengan fahrin… hak3 dating mendenye… berendam ngan angah smpai demam.. hak3… ngah and aty thnks bwk ubat at peni tau… lebiu all…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.