Siap Sudah design !!

Hahahahah orang yang kurang kreatif disuruh design blog ??, puanbee buat juga walaupun puanbee tk kreatif , bukan tak boleh …boleh tapi idea tu tkde …pernah design 2- 3 blog orang dan 20 -30 blog sendiri ..ahaks..percaya tak ? percaya lah puanbee memang suka try and error…. dan akhirnya selepas bertungkus lumus siap juga , kalau sendiri punya theme tk de hal kan , ni orang punya …agak mencabar ..heheh tupun owner nya bz tk de reply lag suka ke tidak tp puanbee tak sabar2 nak update entri nih..

Bukan pe nak bagi tau lah..puanbee penat design ..hahha..ada nak tolong picit – picit tak ? Ni header myra..nak tengok lagi boleh lah ke http://normj1001.blogspot.com/ nak kritik ke , puji ke silakan kehkehkeh..ngantuk bin penat lah ..rest sekejap nanti nak main gegar – gegar lak …korang join lah …siyookk main gegar – gegar ni..

header myra
header myra

Apa yang puanbee tambah di blog myra tu ? meh nak cerita ..selain daripada theme nya , susunan widget , kedudukan iklan , meta tag title , sitemap , meta tag keyword , dan meta tag yang lain – lain , breadcrume untuk seo , header , footer wrapper dan footer body yang cantik {perasan!} , kotak scroll banner dan alexa tag…semua nya termasuk dalam pakej …wee…pendek kata theme nih dah memenuhi kriteria untuk theme dan blog mesra seo …sebab apa ? sebab semua di atas puanbee minta Myra masukkan semasa puanbee review blognya hahah…

Tak de apa nak bebelkan lagi , harap Myra suka ..huhuhu

Show 32 Comments

32 Comments

  1. kakyong

    wah, tahniah Bee..

    hasil kerja yang kemas..

    • thanks kak yong penat juga design ni kan …haa blog sndiri buruk lagi ni πŸ™‚

  2. Myra Jay

    Terima kasih bebanyak atas usaha keras akak, terharu rasa πŸ™‚
    Memang suka ngan blog skrg.. berwajah baru & nmpk kemas tersusun semuanya πŸ™‚

    • pergi blog myra tu pastu klik tajuk n tengok bahagian atas dia ada breadcrume ..nanti akk ajarkan..

  3. Myra Jay

    @: Hehee, memang suka, akak jgn isau k.. Apapun usaha akak sangatlah dihargai πŸ™‚

  4. taufiq arifin

    senang2 anti akak leh lak desidn kan blog saya yerk :)… suram jerk saya nengok blog saya sekarang ni πŸ™‚

  5. Myra Jay

    Akak, myra baru tau fungsi breadcrum tu.. hehee, teruk betul kan πŸ™‚

    • nak bayar saman , keta rosak dan road tax ..tambah2 duit tolong dia …huhu

  6. wey la..da berubah pulak blog awk ni bee..hehee

    pandai awk design bee..
    akak ada hasrat gak nk design template baru..da bosan rasanya dgn hak lama tu..

    • ada hasrat nk tukar tu tukar je mcm bee nih ekeke…ada je tk kena tukar…adei bila nk stay satu theme je ni

  7. mrs.yie

    bee memang teror..hehehe..akak pernah buat untuk blog qaseh raihan tapi bahagian border je la..yang lain2 dia buat sendiri..

  8. mrs.yie

    yup memang susah..lebih2 lg kalau kod setiap template tu berlainan..@:

    • tau tk pe susah tui bee kurang sabar ler sorang dua tk pe lah hihihi

  9. SobriMansor

    Handey juga yer puanbee mendesign blog kengkawan… tahniah….

  10. cantik πŸ™‚
    tahniah kak πŸ™‚
    lepas ni boleh ambik tempahan pulak πŸ™‚

    • haa itu pun tempahan tu bukan free. sapa nak akk buat boleh tp header buat sendiri kehkeh tk cukup kepakaran nk buat header , makeover tk pe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.