Ibu Hantu Curi Komputer Kakak !!!

Morning !! hahah …nih kompius sikit nih , ibu blogger ke una blogger ? keh keh keh ..dalam duk siapkan ayahnya nk pergi kerja , una pun bangun terus duduk dan bercerita …ibu……..una nampak hantu tadi , dia curi komputer kakak….erm erm …ibu kompius lagi … OK gambar pagi , comot pun boleh possing yer…dan korang ..buat – buat tak nampak lah kain berlungguk tu ..dah settel pun tadi , tapi macam biasa setiap kali settel lipat kain akan ada yang baru ..puanbee sebagai ibu yang comel dan juga blogger buat kerja rumah slow n steady …hahaha…

Comot Punya Budak !!
Comot Punya Budak !!

Selalunya ibu nya duk tidur mimpi – mimpi laptop , blog , kes itu , kes ini , nak update blog bagai …haaa sekali anak pulak nih apa cer ?? kan dah terbocor rahsia ibu tidur mimpikan blog ..ish ish ish..

ehhh korang sarapan apa ? bee tak sarapan ..tk gemor sarapan sangat ..nak balas komen nih ..ada 45 biji semuanya {ikut gaya dragon ball tau !} ke korang tak tahu apa itu dragon ball ? heheh..Ok lah banyak entri nak buat sebab dah janji dengan korang – korang – korang lala….

eh pesanan KHAS sesiapa yang dah join giveaway tu sila semak nama korang yep , berpinau nanti kalau bee tambah lagi , ada lagi nk tambah tu …cepat!..

26 thoughts on “Ibu Hantu Curi Komputer Kakak !!!”

  1. hahaha.. dah name blogger tegar katakan.. wah comelnye anak2 akak… mesti comel cam mak die gak kan… hahaha

  2. selamat pagi puan Bee..No makan biskut cicah teh 0 je pagi ni tp dah buatkan mi goreng untuk keluarga..

    alahai, sapa klata comot sian lak anak mama ni kan hihi..comel apa..hurmmmm, agaknya anak pun pk bila beso nnt nak jd blogger tersohor kot hehe..

    ops..agaknya, sempat lagi kot No nak join tu ek..ok, jap2..harap2 tenet tak buat hal hari ni,,,

    1. no jom ler join sempat jer lagi tu ..haaa sambung je lah blog ibu dia nih nanti tua2 bee nak besara wakaka….comot tu rambut bergumpal bagai ..

  3. comot n comell..eheheh..

    alaa…takat kain kt blkg tu..umah chii tinggi sikit dr kain kt umah puan bee..ehehe..tgk ar kalo rajin ptg krg..susut la sket :p

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.