Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km)

Hai , Assalamualaikum semua. So takdak ada nak update dah blog ni. Makin lama makin mencabar hidup ni , badan pun duk naik bagai di pam pam , tenaga untuk buat semua kerja surirumah , mak dan tukang jahit kemain lemau. Jadi aku tiba-tiba pergi daftar masuk larian yang di panggil virtual run. Jadi Malaysian …

Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km) Read More »

Raya 2019

Allhamdulillah sempat beraya , allhamdulillah .. masih lagi tak sempat jahit baju raya untuk keluarga sendiri. Semua pakai baju lama Tahun depan insyallah , ibu janji … tengok tapak tangan ibu ni .. hahaha larikkkk Ampun maaf di pinta anak2 ibu dan suami. Nak buat cane .. ibu rempit nak beli mesin idaman. Selamat hari …

Raya 2019 Read More »

Siap stok bahan tumis untuk 2 minggu.

Allhamdulillah baru siap blender semua bahan untuk menumis. Saya kan tukang jahit. Ni dah mula sibuk sebab tempahan raya dan tempahan hari hari , tempahan pukal juga banyak masuk. Nak tolak tak best lah. Rezeki tu. Jadi kita bersedia dan cuba gunakan masa sebaik mungkin. Harap dapat bantuan dan kelapangan dari Allah s.w.t . Semalam …

Siap stok bahan tumis untuk 2 minggu. Read More »

Facial untuk muka glowing , rekomen untuk bakal pengantin dengan harga berpatutan di Kajang

Allhamdulillah. Tahun 2019 ni nak perbaiki apa yang kurang pada tahun 2018. Jadi kita mulakan dengan pergi facial muka agar glowing dan tak kusam. Menampilkan wajah penuh keceriaan gitu. Saya di beri ruang dan masa ” me time ” oleh suami. 5 anak suami jagakan sekejap. Dan saya di hantar ke SPA kecantikkan di DrMedispa …

Facial untuk muka glowing , rekomen untuk bakal pengantin dengan harga berpatutan di Kajang Read More »