Ogos

Ogos ni persiapan apa yang keluarga yang ada anak ramai bersekolah kawan-kawan ? Untuk aku Daftar anak ke tahun 1 dapatkan cop pengesahan di sekolah. Korang dah buat ke ? Last hujung bulan 9. – Syamim Aku ada 2 orang anak yang akan ambik peperiksaan besar , UPSR dan PT3. Aku nampak rilek je tapi …

Ogos Read More »

Makan dan masak steamboat di rumah ? Kenapa tidak ?

Assalamualaikum dan hai semua. Amacam hari ni ? Sebenarnya aku dah bosan masak. Hari-hari masak sampai tak tahu nak masak apa. Dan hidup aku ni kelam kabut sikit. Mana nak menjahit mana nak masak. Suami dan anak-anak pulak jenis makan kena makan banyak. Ha ha ha .. mak bertabah je lah. Mungkin aku masak sedap …

Makan dan masak steamboat di rumah ? Kenapa tidak ? Read More »

Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km)

Hai , Assalamualaikum semua. So takdak ada nak update dah blog ni. Makin lama makin mencabar hidup ni , badan pun duk naik bagai di pam pam , tenaga untuk buat semua kerja surirumah , mak dan tukang jahit kemain lemau. Jadi aku tiba-tiba pergi daftar masuk larian yang di panggil virtual run. Jadi Malaysian …

Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km) Read More »