Lirik Aku Permata By Salma Mentor 5

Salam Bahagia 🙂

Bosan sudah mengadap blog nih , haa boleh buat statement mcm tu , bukan apa lah kadang – kadang penulis blog pun boleh blurrrr.. so nak refresh balik idea tu kena lah bersantai – santai tengok tv , dengar lagu , bertasbih ke ..cadangan je lah eh ..nk buat atau tak terpulang hehe…

Tadi membalas jejak seorang blogger tersinggah di blog hijau cantik sangat tengok , haaa ..ternampak single pertama salma mentor 5 ni , anak buah erra fazira kan , sedap pulak ..meh layan …Lagu Salma bertajuk Aku Permata, dan komposernya ialah Taja dari MUH (Meet Uncle Hussien)

NAK DENGAR SINGLE AKU PERMATA KLIK GAMBAR DIBAWAH 🙂

lirik single pertama salma mentor 5
lirik single pertama salma mentor 5

LIRIK LAGU SILA KE TULUSDARIHATI.COM

Lirik lagu : Aku Permata Dari Salma

Terdampar jauh dihempas badai ku hanyut

hati merintih terkunci mulut membisu

perjalanan yang jauh bagai tiada sudahnya

liku ranjau ku tempuh dalam mencari jawapan

di sudut kecil hatiku sering berkata

apa yang terjadi ada hikmah sebaliknya

ku beranikan diri menongkah arus yang deras

demi hari esok ku relakan

ohhhhhh……

chorus:

Walau tiada tangan menghulur

kan ku tetap berdiri teguh

ku bangkit semula

Tuhan, hanya engkau mengerti

perjalanan hidup seorang insan

kini ku jauh memetik bintang di langit

berakhir musim dingin

kini mekar bunga indah

tinggallah memori terpahat di dalam dada

terjawab sudah segalanya

Ulang chorus

Aku hanya ingin merasa

kemanisan hidup di dunia yang kudambakan

Tuhan hanya engkau mengerti

perjalanan hidup seorang insan

walau tiada tangan menghulur

kan ku tetap berdiri teguh

ku bangkit semula

Hanya titipkanlah doa

agar permataku terus bersinar- 2x

16 thoughts on “Lirik Aku Permata By Salma Mentor 5”

  1. tak folo mentor 5 tapi minat sgt ngan erra 🙂
    nanarerananarera….hehehe…
    lorna cam nk demam la bee…badan kepala idung sumer dah panas nih…huhu…

  2. bEe tak berapa suka sgt Salma ni sbb suara dia tak enak berbanding protege Edry yg sgt enak di dengar 🙂

    Best lah lirik lagu ni. Mungkin sesuai dgn suara Salma kot 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.