Lirik Aku Permata By Salma Mentor 5

By | May 23, 2011

Salam Bahagia πŸ™‚

Bosan sudah mengadap blog nih , haa boleh buat statement mcm tu , bukan apa lah kadang – kadang penulis blog pun boleh blurrrr.. so nak refresh balik idea tu kena lah bersantai – santai tengok tv , dengar lagu , bertasbih ke ..cadangan je lah eh ..nk buat atau tak terpulang hehe…

Tadi membalas jejak seorang blogger tersinggah di blog hijau cantik sangat tengok , haaa ..ternampak single pertama salma mentor 5 ni , anak buah erra fazira kan , sedap pulak ..meh layan …Lagu Salma bertajuk Aku Permata, dan komposernya ialah Taja dari MUH (Meet Uncle Hussien)

NAK DENGAR SINGLE AKU PERMATA KLIK GAMBAR DIBAWAH πŸ™‚

lirik single pertama salma mentor 5

lirik single pertama salma mentor 5


LIRIK LAGU SILA KE TULUSDARIHATI.COM

Lirik lagu : Aku Permata Dari Salma

Terdampar jauh dihempas badai ku hanyut

hati merintih terkunci mulut membisu

perjalanan yang jauh bagai tiada sudahnya

liku ranjau ku tempuh dalam mencari jawapan

di sudut kecil hatiku sering berkata

apa yang terjadi ada hikmah sebaliknya

ku beranikan diri menongkah arus yang deras

demi hari esok ku relakan

ohhhhhh……

chorus:

Walau tiada tangan menghulur

kan ku tetap berdiri teguh

ku bangkit semula

Tuhan, hanya engkau mengerti

perjalanan hidup seorang insan

kini ku jauh memetik bintang di langit

berakhir musim dingin

kini mekar bunga indah

tinggallah memori terpahat di dalam dada

terjawab sudah segalanya

Ulang chorus

Aku hanya ingin merasa

kemanisan hidup di dunia yang kudambakan

Tuhan hanya engkau mengerti

perjalanan hidup seorang insan

walau tiada tangan menghulur

kan ku tetap berdiri teguh

ku bangkit semula

Hanya titipkanlah doa

agar permataku terus bersinar- 2x

16 thoughts on “Lirik Aku Permata By Salma Mentor 5

  1. Lorna

    tak folo mentor 5 tapi minat sgt ngan erra πŸ™‚
    nanarerananarera….hehehe…
    lorna cam nk demam la bee…badan kepala idung sumer dah panas nih…huhu…

    Reply
    1. puanbee Post author

      huhu sama lah tk tengok mentor 5 , tk de lah minat sgt erra pun hehe..la nk demam cepat2 makan ubat lah lorna …

      Reply
  2. cik ayin

    ingat dia la dapat markah tinggi…naseb bagi peluang

    Reply
  3. Lily

    lily pun baru dgr td..
    mmg sedap..
    1st time dgr dh jatuh cinta..berulang2 dgr lagu dia..hope dia blh menang.. πŸ˜‰

    Reply
    1. puanbee Post author

      ellen ikut ya rancangan ni ? bee tk pun tp dengar single nih sedap pula heee

      Reply
  4. taufiq arifin aka topimagine

    xpernah lagi nengok mentor musim ni.. sape salma ni.. cam hensem jerk πŸ™‚

    Reply
  5. bEe

    bEe tak berapa suka sgt Salma ni sbb suara dia tak enak berbanding protege Edry yg sgt enak di dengar πŸ™‚

    Best lah lirik lagu ni. Mungkin sesuai dgn suara Salma kot πŸ˜‰

    Reply
    1. puanbee Post author

      oh tk ikut lah sakura tau lagu ni je mcm best haha teruk tak akk puanbee ni ?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.