Tag Archives: gossip artis

Kun Anta : Lirik lagu dalam Bahasa Melayu ( terjemahan )

By | June 13, 2015

Siapa lagi yang cari lirik lagu / makna lagu Kun Anta ni ? saya sahre kan di blog ya .. Saya copy dalam facebook. Terima kasih kawan yang share … suka sangat lagu ni … sedap di dengar sebagai halwa telinga. Tajuk Lagu : Kun Anta (Be Yourself) Penyanyi Asal : Humood Alkhudher  Video Kun… Read More »

Lirik Aku Permata By Salma Mentor 5

By | May 23, 2011

Salam Bahagia 🙂 Bosan sudah mengadap blog nih , haa boleh buat statement mcm tu , bukan apa lah kadang – kadang penulis blog pun boleh blurrrr.. so nak refresh balik idea tu kena lah bersantai – santai tengok tv , dengar lagu , bertasbih ke ..cadangan je lah eh ..nk buat atau tak terpulang… Read More »

Download Dan Lirik Lagu Dan Bila Esok – Sofaz

By | May 14, 2011

Sejak duk layan nora elena tu suka pulak dengar lagu ni , syahdu je bunyi nya , kenapa tah asyik terasa macam nak menangis je bila dengar lagu ni , Ada sesuatu di hati yang tak dapat di luahkan ..erm ntah lah pendam lagi baik , layannnn lagu nih nk download pun boleh ada sediakan… Read More »

Pengamal Poligami Yang Berjaya Salih Yaakob !!

By | May 12, 2011

Salam Bahagia 🙂 Saya begitu hairan dengan Salih yaakob nih , bagaimana salih yaakob handle ketiga-tiga isterinya untuk menerima seorang lagi isteri ? Bagaimana lah kehidupan sebenar mereka kan ? Kita semua hanya nampak luaran je , dalam siapa yang tahu..apa – apa pun tahniah salih yaakob dah cukup kuota tu , yang ke 4… Read More »

Gambar Majlis Perkahwinan Zed Zaidi

By | April 30, 2011

Salam bahagia 🙂 Nak komen klik tajuk yer … Baru je tengok gambar perkahwinan zed zaidi itu pun ada sekeping je..eh tak de ke orang nak tayang gambar mereka nih teringin jugak nak tengok ! huhuhu , Bagus lah kenai di facebook dan kahwin ramai orang yang cintanya kecundang jika kenal dari laman sosial nih… Read More »

Tolong Awek Aku Pontianak ! Trailer Dan Sinopsis

By | April 29, 2011

salam bahagia 🙂 erm …sekarang nih banyak bebenor cerita hantu nya ,sekarang dah keluar pula cerita berunsur seram bertajuk tolong awek aku pontianak yang akan di tayangkan pada 7 julai , bee suka tapi kena tengok curi-curi sebab anak-anak kecil tak sesuai untuk tengok cerita berunsur seram , nanti diorang jadi penakut sapa nak tanggung… Read More »

Terlambat Tengok Sahara Tv 3

By | April 27, 2011

Salam bahagia , {nak komen klik tajuk yer} OK baru semalam layan cerita sahara di tv 3 , tertinggal kereta apai lagi , entah apa yang bee buat sehingakan bee tak tahu pun ada cerita sahara di tv 3 nih , semalam macam “eh , ini cerita apa ? tak pernah tengok pun” biasa..bee tanya… Read More »

Drama Juvana Tv3 Boleh Tahan

By | April 26, 2011

Malam semalam mood blogging hilang ntah kemana , then layan drama ..ala wanita dan drama tak dapat dipisahkan kata nya ..kan ? ekek boleh tahan drama JUVANA nih , suka tengok cerita yang ending nya kita tak dapat teka ..agak mencabar minda disitu …waktu tayangan drama juvana 9 malam , tv3 ..tengok lah kesian Daim..cerita… Read More »