Kemas Rumah kerja sia-sia | Sambut ayah

Selamat malam ..hehe hari ni bee bz mengemas rumah tapi macam buat kerja sia-sia jer..huhu tadi petang lepas tutup laptop ku kemas rumah , semua mainan dah disimpan kemas…


Lepas tu kami ke pasaraya sebelah beli lauk pauk yang memang kehabisan , milo una pun habis jugak ..pendek kata semua habis lah…

jalan sama – sama pegang tangan baik je ropenya kan ? padahal bila di rumah mcm tom & jerry , korang bayangkan lah sendiri cam mana …kalau tengok dekat2 muka una tu calar balar di cubit dek baby ..tangan ada je luka lebam baby gigit..kesian tapi baby comel sgt kalau buat salah dia pandai bodek kita utk mengelak dari kena marah …

erm dah siap shopping balik lah pulak..hehe saja nak ambil gambar rambut una tu..dedulu masa ngandung kat una teringin nak rambut cam tu , sampai rasa nak pergi kerintingkan rambut , pastu org di salun cakap elok jangan buat bahan kimia nya kuat tak sesuai so bee tak jadi lah kerintingkan rambut , tau2 keluar una rambut seperti yang bee idam -idam kan hehe…ngade kan org rambut lurus nak kerinting , rambut kerinting nak lurus…tapi bee teringin tu masa mengandung je lepas tu tak rasa lah pulak nak kerintigkan ke apa ke..

yahh dah siap masak yer..kerabu kacang botol campur kerang ..eh ni masak ker ? gaul2 je kot..heheh..ini feberet kay…so dia nak balik masakkan feberet dia je lah..

dan juga kari ayam..huhu kay peminat ayam hari-hari makan ayam pun dia tak kisah , asalkan ayam masak apa-apa pun tk kisah tapi kalau kari bertambah-tambah ler…

bee duk ketung ketang di dapur ..dah siap semua pergi depan apa jadikk ????? erm berselerak balik…di bawah ni port una dengan baby..

ni port kakak buat kerja sekolah dengan port ibu blogging ..ahah..so kesimpulannya tak kemas rumah pun tak per…………sia-sia kemas2 ni nanti berselerak balik..maaf lah abang kalau balik tengok rumah besepah …nak buat cam mana anak-anak baru nak membesar..wehhhhhhh…lapar ..p makan dulu…
jom!!!..

23 thoughts on “Kemas Rumah kerja sia-sia | Sambut ayah”

  1. balik kelas> lapo> bukak blog kak bee> nampak sayur kacang tu gan kerang>kecur liur>telan liur je..hehehehe…

  2. uiii nmpk sedap kerabu kcg btl tuh 🙂
    pndaii bee masak…bertambah syg cik abg…hehe…
    sonok ader anak2 bertemankan…
    sonok juga cik abe dah blk 🙂
    enjoy ur dinner bee…

    1. nampak je kot,
      bee main hantam masak je tu lorna.
      anak2 bukan peneman penyibuk kih2 tp kalau tk de anak lagi bosan hidup ni..
      thanks lorna..

  3. sama mcm akak jugak la bee oi..pagi2 rumah memang kemas je..tapi bila time budak2 blik skolah,hbis hancur smuanya..lagi2 la ank lelaki..adoyai…amboi sdapnya masak..hehe mintak sikit 🙂

    1. haa ayahnya tk kisah tk pe tapi kay dia bebel kat anak2 bee lak yg terasa nanti tu sebab bila kay ada bee seboleh2 nya nk kemas rumah..

  4. sedapnya menu…lapar lak pagi2 ni…hari ni awal masuk opis…staff lain semua tk masuk lagi…maklumle hari ni bos tak de…he3…

    sama la kt rumah kak sya pun, kemas rumah kejap je ok, bila kita dok dapur, naik rumah je abis dah berselerak..huhuhu

    1. uih boss tk de best tu kak sya…heheh merdeka lah..

      erm kesian kat para2 ibu hehe..lagi2 ibu yg berkerja lagi berat tu , ibu mcm bee tk per tk penat sgt sebab duk rumah je kan..

  5. aduhai, ada anak2 kecik camtulh bee…anak2 pompuan akak kurg ckit wat sepat ttp farouk, masyaAllah, mmg kaki sepah mainan….puas dh warning dia…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.