Kakak Bersukan Aneka Sukan 2011

Salam Bahagia πŸ™‚
Erm nak ceritakan sikitlah , jumaat 1/4 lepas ..uihh bee beriya-iya nak jugak pergi tengok kakak bersukaneka ni , tapi malangnya baby dan una tu tak nak bangun pagi , majlis bermula jam7.30am – jam 12.00pm ..erm bee pergi jugak lewat sikit lah , dalam 10 lebih gitu ..haa nak jugak nyibuk tapi tak sempat lah tengok kakak main program apa kalau tak boleh ibu tumpang terkinja-kinja di tepi padang tu haaa…erm macam bukan majlis sukan je ada pulak orang jual belon .sebelum masuk tu mak gad disitu dah warning dah ..”hah, keluarkan lah duit siap2 nant mek mek mesti nak belon ” bee tak dapat tangkap lagi elok nak sampai padang memang ada orang jual belon , eii bee tak suka belon fobia sikit heee…hee ada sikit gambar yang sempat di snap di padang yang panas terik tu , kalau boleh nak letak banyak lagi kehkehkeh…tengok semua gambar dan telitikan di muka baby tu …amboih baby nih dari kecik sampai dah besa cukup susah nak minta dia senyum , lain benar perangai baby kalau di bandingkan dengan kakak2 nya..

di sukanneka kakak 1/4/2011
di sukanneka kakak 1/4/2011
Sukaneka sekolah kakak 1/4/11
Sukaneka sekolah kakak 1/4/11
3 puteri pingitan 2011
3 puteri pingitan 2011
una
una
baby masham!!
baby masham!!

Baby paling susah nak senyum orang kata pembawakkan semasa ibu mengandungkan nya , memang lah dulu semasa bee ngandungkan baby bee stress , kerja jaga una masih kecil waktu tu , kakak baru nak tadika ayah pulak selalu out station ..streee giler memang garang lah bee time tu , tk suka nak snyum sikit pun ..sudahnya dapat ke anak yer..

so ibu-ibu yang tengoh mengandung tu kena rajin senyum , jangan stress , paling penting bayakkan baca al-quran nanti dapat anak setabah maryam , sehensem yusuf , suka binatang macam nabi sulaiman dan terpuji macam Nabi Muhammad hiksss….

14 thoughts on “Kakak Bersukan Aneka Sukan 2011”

  1. cam ct masa mengandungkan anak no 4 dan 5 suka sangat menjahit,sekarang ni 2 anak tu kalau jumpa gunting habis kain, kertas diguntingnya,pas tu suka buat craft dari kotak,kertas.walaupun tak kemas dan cantik tapi leka membuatnya sampai tak nak makan selagi tak siap.

  2. hehehe..memang mcm tu kan bee..k.mmi dlu masa pregnant ank yg bongsu,k.mimi suka buat silangkata kat surat khabar harian metro..kalau gi rumah mertua,memang selalu la bawak balik harian metro yg lama2 pasal kat rumah mertua memang banyak surat khabar lama dan bahagian silangkata tu memang x ada sape yg buat pun..hehe

  3. lorr ptot la pic tak penah nmpk senyum..tgok aiman. sengih memanjang..sbb ibu dia pun kuat sengih..pastu ckp tak berenti.sama la ngan ibu dia.peramah lebih tu ikut abah dia.jmpk sape pun nak tegur..tp baby tetap kiut walaupun tak senyum..:)

    1. haa tk jugak bee suka nyembang sebenornya tu turun kat kakak n una haa…ntah lain2 anak lain ragam..woo kutu peramah eh kalu jumpa best nih πŸ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.