Dadih Pelangi Julies Menerima Tempahan Untuk Sebarang Majlis.

Jika anda ingin tempah Dadih mudah dan ringkas , kenalkan … Dadih Pelangi Julies merupakan sebuah syarikat yang beroperasi di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Bagi anda yang berada berdekatan boleh lah order untuk majli-majlis keramaian , perkahwinan , party hari jadi dan majlis-majlis lain.. anda boleh terus ke Dadih Pelangi Julies Fanpage untuk melihat-lihat semua aktiviti terkini yang disiarkan oleh admin nya yang bernama Juliana termasuk untuk bertanya tentang tempahan dadih ini.
Saya dah rasa berkali-kali .. kebetulan Dadih Pelangi Julies ini ada datang membuka gerai jualan di KomplekS Belia dan Sukan Negara berdekatan sekolah anak-anak saya sendiri. Tak tipu dan menipu .. (apa punya ayat) , 6 jenis dadih di habiskan tak sampai 20 minit oleh anak-anak saya. Saya sempat simpan dadih perasa cappucino kesukaan saya. peminat kopi tegar ni. Perasa lain . … semua pun sedap-sedap .. kalau tak sedap .. takde maknanya anak-anak nak makan lincin dan laju gitu …

perkhidmatan membekal dadih
Jika ingin membuat tempahan dadih secara online

Terkini Dadih Pelangi Julies bukan sahaja menghasilkan produk Dadih yang berpelangi dan bewarna warni , malahan mereka mengahasilkan Dadih + Nata de coco dan Dadih + Lengkong. Kemain best … Dadih di campur dengan lengkong dapat meyejukkan tekak dan juga dapat mengurangkan suhu badan seseorang .. Elok sangat jika di hidakang ketika majlis perkahwinan kan .. semua orang tengah panas-panas buat rewang di sajikan dengan dadih .. cool jek ..

Dadih berperisa Manggo .. kau rasa ? sedap sangat kan .. ok .. sambil tulis sambil telan air liur .. teringin pulak daaa ~ sedapnya ampak .. maggo dan blackcurrent ni .. aih …  cepat-cepat buat tempahan dadih ini. Musim kenduri dah nak dekat. Risau tempahan penuh melepas lah nak hidangkan tetamu dengan juadah dadih yang sedap ni.

dadih 5

Ini saya suka .. love it sooooo much .. Sedap .. serius weh ..  semasa saya dan anak-anak makan tak sempat ambil gambar pun .. sebab tu la  gambar ni je yang ada .. maaf … tak rugi menempah dengan Dadih Pelangi Julies …

dadih 6

Pelbagai perisa terkini di hasilkan bagi memenuhi semua citarasa peringkat umur .. dari dewasa ke kanak-kanak-kanak. Amat sesuai jika di tempah untuk majlis harijadi , majlis cukur jambul  , bertunang , perkahwinan dan lain-lain.Juga boleh di jadikan sebagai “door gift”

Jika anda ingin menempah dadih pelangi julies untuk majlis keramaian anda sila ke facebook mereka di
 
atau boleh juga di hubungi melalui 
Telefon : 010-5115776 atau 010-5227602 ( called / sms / whatsapp)

9 thoughts on “Dadih Pelangi Julies Menerima Tempahan Untuk Sebarang Majlis.

  1. Saya pun suka makan dadih..dulu2 pandai buat sendiri..sekarang dah lupa dan malas nak buat..kalau nak makan beli je..

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.