Categories
Life & Style

Trampoline decathlon

Tadi selepas siap jahit 1 beg periuk noxxa dan 4 keping sarung bantal , kita terus ke pejabat pos kepong. Lepas tu singgah lah di decathlon saja-saja bawa anak-anak pusing dalam tu. Tak ada ke mana pun cuti sekolah ni kan.  Nampak trampoline dan basikal senaman. Video basikal senaman tu ada di instagram @puanbee cuba […]

Categories
Mom Shop

Sarung ironboard philips dan sarung tali iron

Allhamdulillah siap satu. Kain japanese cotton , span tebal 0.5inci , kain linning kalis air dan haba , getah jerut keliling. Cover tali pula ada velcro. Untuk elakkan wayar iron berbulu.  kalau berminat .. jangan lupa whatsapp saya terus.  Sebenarnya boleh minta size papan iron anda kecil ke besar ke boleh runding.  Terima kasih ?

Categories
Mom Shop

Facemask / topeng muka corak comey – handmade

Tempahan dan jualan runcit serta borong facemask / topeng muka comel comel dan murah

Categories
Info

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

BAHAGIAN X – AM Bab 2 – Kesalahan Dan Penalti Tambahan Seksyen 233. Penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian, dll. (1) Seseorang yang— (a) dengan menggunakan mana-mana kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian atau perkhidmatan aplikasi secara sedar— (i) membuat, mewujudkan atau meminta-minta; dan (ii) memulakan penghantaran, apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain […]

Categories
Info

Blog Puanbee.com bermula baru

Hai semua. Maaf lah blog puanbee.com terlalu banyak masaaalah sampai tak mampu nak di sebut  di sini.  Blog di hack dari dalam , dan susah untuk di pulihkan , makan masa dan kos.  Saya dah malas nak fikir so saya minta pihak hosting just buatkan seperti baru. Semua artikel lama di pindahkan di bawah sub […]

Categories
Mom Shop

Open order baju PRA sekolah – Tshirt putih dan seluar sukan biru

Dah beli baju-baju dan kelengkapan anak masuk ke sekolah ke ? saya masih belum beli apa-apa , baru beli kain untuk di jahitkan bat baju sekolah anak-anak. Tak ada anak masuk PRA atau Tahun 1 , jadi rilek lah . Saya nak open order baju sukan PRA sekolah atau anak – anak  tahun 1 akan pakai […]

Categories
Uncategorized

Hero dah 7 tahun umurnya

Siapa ingat kisah adik beradik hero kucing yang tiba2 datang dan lahirkan 5 anak. Seekor nama si putih ada kawan blogger ambik. Nama ketot sepupu. Nama gemok kakak kita ambik. Dan hero kami bela. Sekor lagi  oren mati awal dah.  Semua dah tiada. Ketot hilang katanya. Siputih tak ada berita. Tinggal hero saja.  No kucing […]

Categories
Uncategorized

Bag periuk noxxa lagi – Belajar menjahit pula

Tak pernah pula bercadang untuk jadi cikgu. Tapi hari ni jadi cikgu kepada kakak sendiri untuk jahit bag periuk noxxa di sebabkan permintaan bag periuk noxxa semakin banyak. Jadi kita kena ada lah pembantu. Allhamdulillah. Rezeki anak anak sentiasa ada. Allah S.W.T dah janji kan ? siapa yang rajin berusaha dia akan dapat hasilnya.  Jika […]

Categories
Uncategorized

Beli mesin jahit online – Brother Fs101

Assalamualaikum. Hari ni nak gebang lagi. Boleh percaya ke beli mesin jahit online ni ? yes .. kalau kita cari peniaga yang jujur betul betul. Saya beli mesin jahit online kerana saya tak sempat keluar beli. Saya dah survey ..dan saya sendiri dah tahu guna mesin tu. Untuk awak awak kalau belum tahun guna mesin […]

Categories
Uncategorized

Minyak wangi berjenama

Assalamualaikum , apa khabar ? ni bukan nak cerita sangat pasai minyak wangi berjenama. Saya tak pernah beli minyak wangi berjenama sebab nya mahai ya ampun. Tapi kan .. bila kau jalan-jalan lah area klcc ke.. kau bau orang-orang yang kerja pejabat di situ. Wangi ya ampun. Suka je bau diorang. So saya teringin lah. […]