Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km)

Hai , Assalamualaikum semua.
So takdak ada nak update dah blog ni. Makin lama makin mencabar hidup ni , badan pun duk naik bagai di pam pam , tenaga untuk buat semua kerja surirumah , mak dan tukang jahit kemain lemau.

Jadi aku tiba-tiba pergi daftar masuk larian yang di panggil virtual run. Jadi Malaysian ultra virtual run dari Runcak.com merupakan pilihan pertama. Sempena merdeka pun ye. Semoga aku tidak lagi di jajah oleh lemaks tepu hahahah.

So dah 2 hari aku start berlari. Aku akan update di instagram dan facebook ( tapi di fb aku sorok kepada only me dulu ) sebab aku malu dengan suami aku dan ada adik beradik nanti kena kecam. hihi nanti dah habis 62km baru aku set kepada public.

Mula-mula aku kabor ke suami aku , nak masuk larian secara virtual ni , suami aku dah gelakkan aku .. dia kata setakat medal , sijil dan jersi dia boleh buatkan.

Tapi sebelum tu dia jugak sibuk suruh aku excercise , so aku ambik part positif mungkin dia nak cabar aku supaya betul2 masuk la kot kan.

So aku masuk lah , guna duit sendiri tak payah kot mintak kebenaran , just bagi tau la .. sebab mak jogging kena kebenaran dia dan aku akan pastikan dia bawak aku jogging in case kalau lah tak cukup kilometer di saat akhir. Padan muka dia. Maklum la aku kan supermom yang superbusy , nak menjahit lagi.Ni tempahan menderu masuk hari2. Dengan nak masak sari 4-5 kali huhuhu..

Ok nak tengok update pasai larian boleh jenguk instagram aku. Aku akan update gambar sekali sekala. Bak kata admin runcak , kot dapat tengok muka cengkung heheheh

Yang pasti berat turun dah weii .. tak diet pun…

I love it.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.