merdeka

Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km)

Hai , Assalamualaikum semua. So takdak ada nak update dah blog ni. Makin lama makin mencabar hidup ni , badan pun duk naik bagai di pam pam , tenaga untuk buat semua kerja surirumah , mak dan tukang jahit kemain lemau. Jadi aku tiba-tiba pergi daftar masuk larian yang di panggil virtual run. Jadi Malaysian …

Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km) Read More »

Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

Update ringkas lagi , Selamat hari jadi Malaysia , semoga bertambah maju jaya dan sentiasa selamat dari segala jenis bencana. Dan selamat hari jadi buat diri sendiri juga , syukur allhamdulillah … mak dan semua keluarga datang untuk kenduri , tapi secara tak langsung mereka ketika ulangtahun kelahiran saya , maka suami belanja satu keluarga …

Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri Read More »