Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

By | August 31, 2014

IMG_1279.JPG

IMG_1282.JPG

IMG_1275.JPG

IMG_1276.JPG
Update ringkas lagi , Selamat hari jadi Malaysia , semoga bertambah maju jaya dan sentiasa selamat dari segala jenis bencana. Dan selamat hari jadi buat diri sendiri juga , syukur allhamdulillah … mak dan semua keluarga datang untuk kenduri , tapi secara tak langsung mereka ketika ulangtahun kelahiran saya , maka suami belanja satu keluarga makan – makan malam tu , tak sempat nak ambil gambar semua kalau dah seronok sangat berkumpul.
Tapi saya suka restoran Andalus ni , restoran arab yang menghidangkan hidangan arab dan sedap.
Selepas balik hotel baru ada potong kek , kejutan dari suami, eii tapi kenapa tah , bila tiap2 tahun buat dah tak terkejut sangat la hahaha ..
Apa pun , syukur Allah berikan kegembiraan ini. Terima kasih suami . Terima kasih mak. Terima kasih famili.
Sehingga ketemu lagi.

15 thoughts on “Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

  1. Yeen

    Happy birthday! to both you and Malaysia!
    nak cuba nasik arab original bolehla datang melawat Qatar haha

    Reply
  2. Bahrain

    Selamat hari jadi buat puan bee, heheh. macam best tempat tu memang macam ala-ala arab sikit.

    Reply
  3. Blog Edi Gunawan

    Walaupun terlambat kami mengucapkan Selamat Hari Jadi Malaysia, Sukses selalu!

    Reply
  4. asnida

    selamat hari lahir …. aduhhh romantiknya Encik Hubby.
    lebih indah sebab sambut bersama hari Malaysia. Kita doakan semoga kehidupan Puanbee dan kehidupan rakyat Malaysia semua terus aman damai selamanya. Aamiin

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.