#MYCyberSale 2014 : Promosi hebat dari Nile.com.my

MyCyberSale akan bermula pada 29 September – 1 Oktober 2014 ,bagi mereka yang masih samar-sama , apa itu MyCyberSale ianya adalah kempen membeli-belah dalam talian.

MyCyberSale adalah sebuah program dari kerajaan Malaysia dan diterajui oleh MDeC (Perbadanan Pembangunan Multimedia) . Ianya adalah berita yang sangat hebat buat peminat membeli belah secara online , anda dapat menikmati diskaun terhebat sehingga 90% diskaun untuk produk yang di tawarkan oleh mereka yang turut menyertai program ini.

Sempena MyCyberSale 2014, nile.com.my juga tidak ketinggalan menyertai program ini , bagi bersama-sama dengan kerajaan Malaysia.

Dipercayai mereka yang meyertai MYCyberSale akan memberi potongan harga terbaik di samping penghantaran percuma ( *bergantung kepada terma dan syarat )

Di bawah adalah senarai beberapa produk yang di turunkan harga dan anda boleh mendapatkan nya pada harga RM9.90 sahaja . Ingat program ini hanya berlangsung selama 3 hari dari 29 September-1 Oktober 2014, cepat dapatkan nya sekarang , sebelum anda terlepas … Gigit cari weh … sementara stok masih ada dalam masa 3 hari ini sahaja.

nile 1 nile 2

nile 3 nile 4 nile 5 nile 6 nile 7 nile 8 nile 9 nile 10

NAK LAGI ?

nile 11

Sepanjang 3 hari MyCyberSale berlangsung , nile.com.my akan memberi promosi Free Delivery jika anda membeli sebanyak RMM48 ke atas di dalam satu resit.
Shop now to enjoy up to 90% discount and FREE DELIVERY @ www.nile.com.my

10 thoughts on “#MYCyberSale 2014 : Promosi hebat dari Nile.com.my

 1. omg.. promo dia….. rasa nak shoppinggg..huwaarghhhhh..
  mujur duit dalam bank dah transfer kat bank mama..
  kalau tak mmg habis kat nile je..

 2. Pingback: marketersmedia.com
 3. Wah…nilai…syurga shoping menyoping…
  tapi dah terlepas….untungnya orang yg duduk dekat nilai…
  barang mmg murah

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.