Testimoni Pelanggan Pertama

Salam Bahagia πŸ™‚

Wah wah dah ada testimoni , ehem bee suka ..terima kasih tetikus rosak a.k.a juenita sebab beri testimoni yang baik-baik walaupun baru beberapa hari jue melatak kan banner iklan nya di blog puanbee.com , badan ku yang lenguh-lenguh akibat berjalan satu hari dengan BFF pun hilang tengok email dari jue menyatakan beliau dah buat entri testimoni itu ..

Alhamdulillah kalau pelanggan happy bee lagi happy , takut juga tak beri pulangan setanding kepada pengiklan kan , tapi jue puas hati bee syukur saja ..hehe…

Jue a.k.a tetikus rosak cakap ..dengan iklan di blog puanbee ..boleh tahan…..

So meh ler tengok testimoni beliau disini …ehemm..jue bee nak minta copy sikit lah nak letak kan dalam page di atas tu sebagai pelaris ..ekeke lain mcm je bunyi nya erk ..pelaris..haha…

Testimoni dari jue klik sini

 

Nak beriklan ? klik sini pula πŸ™‚

 

Alhamdulillah rezeki anak-anak.. πŸ™‚

 

27 thoughts on “Testimoni Pelanggan Pertama”

  1. Tahniah Bee..memang berbaloi nak iklan kat blog yang femes kan..tapi malangnya Ellen tak mampu lagi..next time ada rezeki nak juga..hehe…

    Semoga Bee semakin maju dalam apa jua bidang…

      1. hehehe..innity tu memang masyuk ler bee..tapi bukannya dapat trus kan..lagipun ellen banyak komitmen lain lagi..mana nak bayar bil sptal lagi..huhu…so harap jer dapat rezeki lebih ni…

      1. kak mimi ada cek analitik kat nuff semalam..ada 4 pengunjung ke blog akak melalui blog bee..rasanya ada yg masuk ke blog akak melalui klik banner tu kot.. πŸ™‚ biasanya x macam tu tau..

  2. hukhukkkhukkhukk….tersedakkk…hehhhee…Mmg bes tau. Saya rasa tak rugi pun letak iklan kat sini or mana2 blog yang ada servis macam ni coz bg saya macam win win situation. Saya dapat dia pun dapat tawww…Ok bee, standby…..more to come…hahahah…:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.