Tag Archives: iklan

Pageview sebulan blog Puanbee.com

By | May 29, 2016

Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog sendiri. Ok lah pageview ni sebab jarang sangat update blog sekarang. Tetapi saya menerima traffic 100% dari google. Mereka mencari info dan kebanyakkan tips yang saya tulis dari pengalaman saya sendiri. Sebenarnya saya ada masaalah… Read More »

Perfume De'Xandra tahan lama setanding butik original dan murah

By | June 20, 2015

Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? . De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih. Keterangan Produk:- Produk bumiputra… Read More »

Testimoni Pelanggan Pertama

By | May 2, 2011

Salam Bahagia 🙂 Wah wah dah ada testimoni , ehem bee suka ..terima kasih tetikus rosak a.k.a juenita sebab beri testimoni yang baik-baik walaupun baru beberapa hari jue melatak kan banner iklan nya di blog puanbee.com , badan ku yang lenguh-lenguh akibat berjalan satu hari dengan BFF pun hilang tengok email dari jue menyatakan beliau… Read More »