Terima Kasih Mama Dhiya

Lama sudah join contest , lama sudah menuggu hadiah , lama sudah tunggu posmen sampai , lama sudah hadiah sampai , lama sudah nak update tapi tak update ..sorry mama dhiya ..hehe…

terima kasih yer di atas hadiah yang comel nih ,bee ada gambo2 yang tak ditaruk dalam album …ntah lah tak de mood nak beli album gambar dah sekarang nih main bungkus je lam palstik kehkeh …untung juga dapat free album gambo comel kan :)…

menang hadiah
menang hadiah

Sila le korang tengok dengan penuh perasaaan , bee memang suka menayang ekeke…ini lah untung nya berbloging , suka-suka dapat hadiah , suka-suka dapat duit tak besar , tak banyak tapi jadilah ..ada ke orang suka-suka nak bagi hadiah dan duit untuk kita ?

Apa yang penting ikhlas , dan tak sombong kot rasanya lain tk de..oh bee dah kuarang BW ler sekarang , balas jejak jer..korang kalau boleh tinggal ler jejak di tenpat komen , lmbt atau cepat bee balas juga tapi kalau di shoutbox tu selalu jer terlepas pandang ..urm.. …mahap ..bee banyak masaalah sekarang …erm moga dah selesai semuanya ..hidup kembali tenang dan happy …amin!!

15 thoughts on “Terima Kasih Mama Dhiya”

  1. waaa….sy tumpang seronok puan bee suka. hehe.
    nnti kalau kita wat GA lagi datang ler join ek..

    kita punyer bodben dah seminggu slow..susah betul ler..huhu

    1. sama lah ..last bee cuci gambo pun sbb nk letak kat opis masa bee kerja , tp tk best benda digital nih asyik le terpadam , terformat ter ter ter

  2. hahaha….ko mcm aku gak weh yang. lamaaaaa baruuuuu dpt nk update. kekadang aku mls nk cucuk cable transfer ke lappy pictures bagai. klo snap gune hp senang, transfer ke lappy guna bluetooth je.

    tp klo snap guna digicam, alamat bertahun ler baru update..hahaha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.