Nuffnang

Macam – Macam Ada

Salam Bahagia semua Hurm macam – macam yang terjadi pada blog puanbee dan juga laptop puanbee ni , adoilahhhhhh…eh tak baik mengeluh …hihi sebelum Puanbee.com bercuti dari mengupdate hari tu kan saya ada cakap tiba – tiba word dalam lappy tk berfungsi , terbaru nak extract file jenis RAR pun tk boleh , tak boleh …

Macam – Macam Ada Read More »

Apa saja yang ada dalam kepala hari ini cancel !!!

Sponsored Post Proposal for puanbee.com Hai puan bee !! im wendy from nuffnang .. Apa nuffnang ?? nuffnang ?? nuffnang?? yes! nuffnang ..so awak terpilih untuk buar advertorial , apa ?? advertorial ? what!! are serios ? yer…from mamil gold milk…bla bla bla oh i see…..yes saya terima..bla bla bla Wait for email ya! ok …

Apa saja yang ada dalam kepala hari ini cancel !!! Read More »

Sakit Perut + Sakit Gigi + Migrain = Meroyan

Salam Bahagia semua , hehe tajuk bikin gempak kan ? oh bukan bikin memang betul..ini betul betul ini betul betul haaa…alkisahnya….hari sabtu ke ahad bee migrain , kebanyakkan masa dihabiskan dengan tidur..masak tidur kemas rumah pun tak masak je sebab masak tu kan penting , nanti kebuluran lah pulak anak-anak didik bee nih… Tadi pagi …

Sakit Perut + Sakit Gigi + Migrain = Meroyan Read More »