Tag Archives: Nuffnang

Pengalaman Bersama Mamil Gold , Berat Baby Pun Dah Naik

By | June 2, 2011

post melekat , post terbaru di bawah 😛 Salam Bahagia Semua 🙂 haiii meh nak kongsi sikit story tentang baby laila ku itu …. ingat tak baru – baru ni saya ada cerita kan kat korang , berat baby tak naik selama 3 bulan berturut – turut ..wehhh sesak nafas dengar nurse bebel sebab berat… Read More »

Apa saja yang ada dalam kepala hari ini cancel !!!

By | April 8, 2011

Sponsored Post Proposal for puanbee.com Hai puan bee !! im wendy from nuffnang .. Apa nuffnang ?? nuffnang ?? nuffnang?? yes! nuffnang ..so awak terpilih untuk buar advertorial , apa ?? advertorial ? what!! are serios ? yer…from mamil gold milk…bla bla bla oh i see…..yes saya terima..bla bla bla Wait for email ya! ok… Read More »

Sakit Perut + Sakit Gigi + Migrain = Meroyan

By | March 7, 2011

Salam Bahagia semua , hehe tajuk bikin gempak kan ? oh bukan bikin memang betul..ini betul betul ini betul betul haaa…alkisahnya….hari sabtu ke ahad bee migrain , kebanyakkan masa dihabiskan dengan tidur..masak tidur kemas rumah pun tak masak je sebab masak tu kan penting , nanti kebuluran lah pulak anak-anak didik bee nih… Tadi pagi… Read More »