Apa saja yang ada dalam kepala hari ini cancel !!!

Sponsored Post Proposal for puanbee.com

Hai puan bee !! im wendy from nuffnang ..

Apa nuffnang ?? nuffnang ?? nuffnang??

yes! nuffnang ..so awak terpilih untuk buar advertorial ,

apa ?? advertorial ? what!! are serios ?

yer…from mamil gold milk…bla bla bla

oh i see…..yes saya terima..bla bla bla

Wait for email ya!

ok ! itu semalam yer ,,,bee terima call dari nuffnang , terasa macam mimpi dan tidak berpijak di bumi yang nyata , rasa tak percaya ok!! rasa tak nak percaya bee terus letak fon dan diam kan , kemudian bee fb, dan tweet dgn seorang dua tanya dan cakap-cakap sikit ..bee masih terkejut ha hah giler ko!!!!..

Bak kata kak jieda cam mana bee buleh dapat advertorial ni, sebab traffic bee tak tinggi mana , dan blog bee curang semalam..haa hari nih tak curang dah..adoiilah …

hari nih bee tak boleh blogging cam biasa , bee tak de mood asyiklah tengok email dan akaun nuffnang haa..teruk tak bee ? tunggu punya tunggu..akhirnya sampai email dari nuffnang , ok nuffnang minta bee daftar churp-churp , dan contact mereka semula , bee dah ada churp-churp so bee bagi je lah email churp-churp bee , kemudian sampai lagi email untuk bee

Berdesup jantung rasa nak gugur, airmata rasa nak keluar dan terasa macam nak lompat-lompat je tak berhenti , tengok bayaran yang akan bee dapat jika post bee tu berjaya di publish hehehe ok! tapi bee tak buat semua tu..bee memang tak tahu nak buat sponsor post tu cam mana , bee tweet lagi dgn orang yang lebih berpengalaman , kalau korang sekodeng tweet bee tu korang nampak lah pa yang di bebelkan tadi..haha..then mendapat pertolongan dari kak yanmie dan bro eyriqazz, depa email bee dan beri semangat , hee bee terasa ada sokongan dan insyallah bee akan buat seboleh daya ,

Ok ! memula terasa canggung jugak tengok akaun nuffnang tak de pun panel sponsor post tapi di churp-churp ada tapi jumlah bayaranya lain pulak dari email tadi hee..then tak puas hati terus call wendy orang churp-churp tanya ..rupa-rupanya bee dapat buat 2 sponsor post dan sosial seeding untuk facebook dan twitter..oh! bee tak tahu mana nak mula..siyez..yang mana satu nak buat , nak mulakan dari mana , apa yang perlu bee buat ??

Tapi inilah yang bee impikan selama ini ..insyaallah ….rezeki anak-anak bee akan cuba buat sebaik mungkin harap diterima …so bee dah shayang-shayang nuffnang balik tk curang2 dah hee….harap juga mendapat sokongan kawan-kawan!!..jadi bee minta maaf bee tengah kelam kabut dok pikir nak buat apa dulu , yang mana dulu semua ada tarikh akhir tau!..jadi harap korang datang lah blog bee walopun tk bw yer..heeee

Please follow and like us:

Puanbee

Ibu kepada 5 orang anak , Work at home mom ( WAHM ) sebagai tukang jahit. Berumur 35 tahun , sentiasa mempunyai semangat yang tinggi. Suka " cari " kerja. 😍

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.